İki otomobil çarpıştı, 6 kişi yaralandı
31.03.2025 - 23:19Ordu'nun Ünye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 2052
Ordu'nun Ünye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
Sinop’ta otomobilin su kanalına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
Artvin'in Borçka ilçesinde otomobilin park halindeki tıra çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.
Sinop’un Boyabat ilçesinde tuğla paletlerine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.
Düzce’nin Yığılca ilçesinde otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
Bartın'ın Ulus ilçesinde otomobille çarpışıp yol kenarına devrilen hafif ticari araçtaki 3'ü çocuk 5 kişi hafif yaralandı.
Zonduldak'ta yanmış cesedi bulunan Afgan madenci Vezir Mohammad Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin 3'ü tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada, reddihakim
Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde otomobil, denize düşerek suya gömüldü. Sürücü O.F. ise araçtan kendi imkanları ile çıkıp, yüzerek karaya ulaştı.
Kağıthane'de bayram arefesinde otomobil ile takip ettikleri genci kurşun yağmuruna tuttular. Olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilen gencin saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Sakarya’nın Serdivan ilçesinden Sapanca Gölü’ne açıldıktan sonra şiddetli rüzgar sebebiyle alabora olan kanodan düşen ve iki gün sonra cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı. Son görevini yerine getiren babanın oğlunun tabutunu sevdiği anlar yürekleri sızlattı.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKAP), çay müzesi kurulması için protokol imzaladı.
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı.
Rize ile Trabzon arasında yolcu taşımacılığı yapan belediye otobüsleri, bayram tatilinde hizmet vermeyecek.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kişi, alacak-verecek meselesi sebebiyle aralarında husumet bulunan şahsın oto galerisine ateş açarak kayıplara karıştı.
Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında baba ve kız ölürken, 4 kişi yaralandı.
Rize ile Trabzon arasında yolcu taşımacılığı yapan belediye otobüsleri, bayram tatilinde hizmet vermeyecek.
Rize'nin Çayeli ilçesinde aracıyla seyir halinde ilerlerken ters yöne dönüş yaptığı tespit edilen sürücüye, 11 bin 253 TL idari para cezası kesildi.
Samsunda'da polis ekipleri, 4 yıl önce şehit olan polis memuru Yusuf Ceylan’ın kızı Eslem Sıla Ceylan’a (12) sürpriz doğum günü düzenledi.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce kesiminde bayram tatili hareketliliği yaşanıyor
