Katmer, ilk sürgün çay sezonunu değerlendirdi
17.06.2023 - 15:22Rizeli siyasetçi ve çay sanayicisi AK Parti Rize eski milletvekili adayı Yılmaz Katmer, ilk sürgün çay sezonunu değerlendirdi.
- 2
- 0
- 1210
Rizeli siyasetçi ve çay sanayicisi AK Parti Rize eski milletvekili adayı Yılmaz Katmer, ilk sürgün çay sezonunu değerlendirdi.
Gümüşhane'nin doğal güzelliklerinin en çarpıcı örneklerinden biri olan, ziyaretçilerine unutulmaz anılar ve görsel şölenler sunan Altınpınar Gölü ve yaylası son dönemde ziyaretçi akınına uğruyor.
Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla tamamladı. Baykar'ın öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği KIZILELMA 31.000 feet irtifanın üstünde gerçekleştirilen testte önemli bir aşamayı daha tamamladı.
Profesyonel futbol liglerinde 2022-2023 sezonu TFF 2. Lig play-off finaliyle tamamlanırken, gelecek sezon bu organizasyonlarda 64 ilden 139 takım mücadele edecek.
Kurban Bayramı tatili nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak.
Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2023-YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) 3 milyon 527 bin 466 adayın katılımıyla yarın düzenlenecek.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak “Gelecek çok güçlü olacak. Türkiye Yüzyılı gençlerin yüzyılı olacak. Teknolojinin yüzyılı olacak.” dedi.
Rize'de Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yürütülmekte olan 'Okulda Diyabet Programı' protokolü kapsamında her yıl diyabetli öğrencilerin bulunduğu okullar ziyaret edilerek farkındalık eğitimleri veriliyor.
Rize'de yerli otomobil TOGG'un ilk kişisel sahibi Emrah Küçükaydın oldu.
Ordu’nun Ünye ilçesinde araç alım-satım işi yapan genç, otomobiliyle trafikte drift atmaktan toplamda 300 bin lira ceza yedi, ehliyeti süresiz iptal oldu.
Şiddetli sağanak yağış Rize’nin Pazar ve Ardeşen ilçelerinde etkili oldu.
Yeniden kabinede yerini alan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ilk ziyaretini memleketi Rize'ye yaptı.
Göle dönen yolda mahsur kalan aracın imdadına trafik polisleri yetişti
Rize Valiliği, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle nüfus müdürlüklerinin açık olacağını duyurdu.
Rize Belediyesi geçtiğimiz yıl Isırlık bölgesinde hizmete açılan Isırlık Tabiat Parkı’nda çevre düzenleme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.
Artvin Çoruh Üniversitesi’nde Orman Mühendisliği son sınıf öğrencileri yapılan protokolle doğada hem çalışıp hem de gelir elde ediyorlar.
Trabzon'da, bir grup ortaokul öğrencisine, yok olma tehlikesi altındaki bitki ve hayvanlarla ilgili bilgi verildi.
Dün ailesi tarafından güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunulan 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sahilde bulundu.
Samsun'da etkili olan selden dolayı aracı su içinde kalan taksi şoförü, uzun süre kurtarılmayı bekledi.
