Başkan Metin, Sahildeki Çalışmaları İnceledi
08.02.2022 - 13:16Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, sahil kesiminde devam eden çalışmaları inceleyerek, son durum hakkında ekibinden bilgiler aldı.
- 0
- 0
- 676
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, sahil kesiminde devam eden çalışmaları inceleyerek, son durum hakkında ekibinden bilgiler aldı.
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24’üncü haftasında haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Biz buraya istifa etmeye gelmedik. Tabii ki işler kötü gider, bizim artık bu kulübe faydamız olmayacağına inanırsak bunu da yaparız” dedi.
Çaykur Rizespor’un sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Gedson Fernandes, yeşil mavili ekiple ilk idmanına çıktı. Takım arkadaşları futbolcuya 'hoş geldin' karşılaması yaptı.
Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut, artan maliyetleri göz önünde bulundurarak öğrenci servis ücretlerinde artış yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 6 Şubat Pazar günü Adana Demirspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, her geçen gün iyiye gitmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "İnşallah Adana Demirspor maçı ile daha iyi bir Rizespor izlettireceğimizi düşünüyorum." dedi.
GÜMÜŞHANE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ARAÇLARINA 140000 LİTRE OPTİMUM MOTORİN (EURO DİZEL), 40000 LİTRE KURŞUNSUZ BENZİN ( 95 OKTAN) VE 1000 LİTRE ADBLUE ALIMI İHALESİ-GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SAMSUN'da, otomobiliyle kırmızı ışıkta beklerken 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan Yasin Yıldırım (26), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Çaykur Rizespor, Portekizli Gedson Fernandes ile kiralık olarak anlaşma sağladı.
Çaykur Rizespor takım kaptanı Selim Ay, “Bizi, o samimi muhabbetimizi bozmaya çalışan hiç kimseye izin vermeden Allah’ın izniyle aynı şekilde devam edeceğiz. Her bir maç üstüne koyarak, ilerleyen yıllarda da bunu yansıtıp, yenilmez, yıkılmaz bir Çaykur Rizespor camiası herkese izleteceğiz” dedi.
Rize’nin ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi olan Şimal AVM, misafirlerine eğlenceli ve eşsiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Sevilen çizgi film karakteri Kral Şakir, 4-5-6 Şubat tarihlerinde eğlence dolu aktivitelerle Şimal AVM’ye geliyor.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24’üncü haftasında sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde devam ediyor.
Çaykur Rizespor'un yeni transfer Eren Albayrak, “İnşallah birlik beraberlik içerisinde camiamızla, taraftarımızla beraber bu zor günleri atlatıp yukarılara doğru tırmanacağız” dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) akademisyenleri tarafından geliştirilen proje 1512-Girişimcilik Destek Programının (BİGG) kapsamında destek almayı başardı.
RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası’nda bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Ayder Kar Festivali başladı. Festivalin ilk gününde katılımcılar otomobil şambrelleri, branda ve naylonlarla karda kaydı, horon oynadı.
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine gönderilen genelgeye göre kara yolunu kullananları uzun süre etkileyecek şekilde park edilmiş, terk edilmiş veya hasara uğramış araç sahiplerinin uyarıya rağmen çekmediği araçları trafikten men edilecek.
İstanbul Bakırköy'de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun (42) cenazesi, memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesinde toprağa verildi.
Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Rize İl Temsilciliği arasında yapılan protokol kapsamında ilk olarak Pazar ilçesinde 'Geleneksel Okçuluk Eğitici Eğitimi' seminerini düzenlendi.
RİZE'de kolu ve vücuduyla sopa ve kiremitler kıran, üzerinden otomobiller geçirerek sıra dışı güç gösterileri yapan karate antrenörü Mehmet Karaaslan'ın (64) sağ kolu, kanser hastalığı nedeniyle kesildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün spora katkılarından dolayı 'vefa' ödülü verdiği Karaaslan, "Yaralarım iyileşsin, tek kolumla kaldığım yerden spora devam edeceğim" dedi.
İSTANBUL Bakırköy'de balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun (42) cenazesi, memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesine getirildi. Ece Erken, taziyelerin kabul edildiği sosyal tesise, elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile geldi, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü.
