Çaykur Rizespor Kalede Rotayı Serie A’ya Çevirdi
26.07.2025 - 16:57Kaleci transferinde uzun süredir arayışta olan Çaykur Rizespor, Serie A ekibi Cagliari’nin file bekçisi Boris Radunovic ile el sıkıştı.
- 0
- 0
- 1545
Kaleci transferinde uzun süredir arayışta olan Çaykur Rizespor, Serie A ekibi Cagliari’nin file bekçisi Boris Radunovic ile el sıkıştı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kadrosuna dahil ettiği Arnavut futbolcu Qazim Laçi, yeni sezonda Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanmayı hedeflediklerini söyledi.
Kastamonu Üniversitesi İnebolu Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Yavuz Sönmez, Marmara Denizi'nde mikroplastik ve ağır metallerin etkisini araştırmak üzere proje yürüttüklerini belirterek, "Her ikisinin birbiriyle ilişkisinden yola çıkarak projeyi kurguladık.
Bartın'ın Ulus ilçesinde kurdun koyunlara saldırısı, dron sayesinde önlendi. Sürüden ayrılan koyunlara yaklaşan kurt, dron sesini duyunca koyunlardan uzaklaştı. O anlar, dronun kamerasına yansıdı.
Amasya’da, yüzde 96 bedensel engelli Dursun S.’yi (58), yapay zeka kullanılarak dolandırılmaktan trafik polisinin dikkati sayesinde son anda kurtuldu.
Antalya'nın Gazipaşa ve Alanya ilçelerindeki orman yangınları bugün de devam ederken bir yangın haberi de Mersin'in Silifke ilçesinden geldi. Ormanlık alanda üç ayrı noktada çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla’nın Ortaca ilçesinde de bir yangın çıktığı bilgisi geldi.
Anahtar Parti Rize İl Başkanlığı, çay tarımında bu yıl yine adaletsiz bir piyasa düzeniyle karşı karşıya kalındığını belirterek, hükümete sert uyarılarda bulundu.
Samsun’un İlkadım ilçesinde bir şahıs, tartıştığı eşini ve kızını darp ederek hastanelik etti. Komşularına kavanoz fırlatan saldırgan, olaya müdahale eden polislere de bıçakla karşı koyan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Çorum'da vatandaşlar, İsrail'in Filistin'e uyguladığı ablukayı protesto etti.
RİZE'nin Ardeşen ilçesinde Hızır Sofuoğlu, denize gitmek isteyen çocukları için kamyonun kasasını brandayla su geçirmez hale getirerek havuza dönüştürdü. Çocuklar, kamyon kasasında yüzerek doyasıya eğlendi.
Samsun Canik Belediyesi, caddelerde, sokaklarda ve ortak yaşam alanlarında temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Ordu’da yük indirme sırasında freni boşaldığı öne sürülen saman yüklü TIR, rampa aşağı hareket ederek beton bariyere çarptı. Ölen ve yaralananın olmadığı kazada kara yolu kısa süreliğine trafiğe kapandı.
TARIM ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sakarya ve Bilecik ile Eskişehir’de başlayıp Afyonkarahisar’a ulaşan orman yangınlarının tamamen kontrol altına alındığını, Karabük yangının ise devam ettiğini açıkladı. Bakan Yumaklı, "Herkes bu savaşta yeşil vatan için mücadele ediyor. Bu yangınlar da sönecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Karabük’ün Ovacık ve Safranbolu ilçelerinde, 23 Temmuz’da çıkan ve 14 köyden 1006 kişinin evlerinden tahliye edildiği orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürdürülüyor.
Yozgat'ın Çayıralan ilçesine bağlı Yukarı Yahyasaray köyünde yaşayan 49 yaşındaki Muzaffer ile 22 yaşındaki oğlu Soner Akpınar, bölgedeki ormanlarda yaşanabilecek yangın ve diğer olumsuzluklara karşı gözetleme kulesinde gece gündüz nöbet tutuyor.
Yıllar önce Artvin'den Rize'ye getirdiği kuzu döner kültürünü telefonlarla aldığı siparişlerle kavanozlarla il dışına kargo ile gönderiyor.
Samsun’da yaşayan Nilgün Köymen, yalnızca 1 günlük rölyef kursuyla tanıştığı 3 boyutlu sanatla 8 yıldır tutkuyla ilgileniyor.
Anahtar Parti Rize İl Başkanı Remzi Kutanoğlu, Türkiye'nin dijital dönüşümde endişe verici göstergelerle geri kaldığını belirterek, hükümete yönelik sert uyarılarda bulundu.
Samsun’un İlkadım ilçesinde, dün denizde kaybolan Samet Gebesoy’un (33), cansız bedenine ulaşıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesinde kendilerine yönelik baskıların arttığını öne süren işçiler, ‘Sendikal Haklara Saygı’ sloganıyla eylem yapacak.
