Sahillerde Kurban Bayramı'nın ilk günü yoğunluk yaşanıyor
16.06.2024 - 18:07Antalya'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlar ve turistler, sahillerde yoğunluk oluşturdu.
- 0
- 0
- 2956
Antalya'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlar ve turistler, sahillerde yoğunluk oluşturdu.
Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarında bu yılın ilk 5 aylık döneminde ithal araçların satışlardan aldığı pay yüzde 61,79, Türkiye'de üretilen araçların payı da yüzde 38,20 oldu.
Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, bayram tatili süresince ilave talebi karşılamak için ek seferler düzenlendiğini, ancak meteorolojik etkiler ve Avrupa'da yaşanan hava sahası yoğunluklarının gecikmelere neden olabildiğini bildirdi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bayramların, ancak bütün Müslümanlar için sevinç günü olduğunda ve sevinçler hep beraber yaşandığında gerçek anlamını bulacağını bildirdi.
Müslümanlar, İsrail polisinin kısıtlamalarına rağmen işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’da Kurban Bayramı namazını eda etti.
Türkiye'nin önemli geçiş güzergahlarından Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde Kurban Bayramı'nın ilk günü akıcı yoğunluk yaşanıyor.
Rize’nin İyidere ilçesinde seyir halindeki otomobil tek taraflı kaza yaptı. Kazada 2'si ağır, 5 kişi yaralandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı hava durum raporuna göre Rize'de bayramda hava nasıl olacak? Rize'de yağmur yağacak mı?
Bağımsız denetim, bağımsız denetim kuruluşları ve bağımsız denetçilere ilişkin yönetmelikte değişikliğe gidildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "9 günlük tatil boyunca ülke genelinde hava sıcaklıkları biraz azalacak. Yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor." ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin en büyük çay üreticileri arasında yer alan Efor Çay’ın halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı.
Ordu'nun Ünye ilçesinde Kurban Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.
Rize’nin Çayeli ilçesinde içerisinden fiber kablo geçen evin haberi yapıldıktan sonra kablolar hemen kaldırıldı.
Rize'de, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarında karne töreni düzenlendi.
Sinop'un Boyabat ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Çayeli Kaymakamlığı’nın ev sahipliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen ve Çayeli Bakır İşletmeleri ‘nin sponsorluğunu üstlendiği “Çayeli Zekâ Oyunları” süper ligi, Çayeli’ndeki ilkokul öğrencilerini bir araya getirdi.
Rize'de Fatih Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Rize'nin Değerleri" temalı resim sergisi görücüye çıktı.
Rize'de arazisinden geçen uluslararası fiber internet kablosunu kaldırtmak isteyen vatandaş bir türlü amacına ulaşamayınca ne yapacağını şaşırdı. Duvarları bile örülememiş olan evin ortasından fiber kablo geçmesi görenleri hem güldürüyor hem de düşündürüyor.
Trabzon'da, Kurban Bayramı süresince toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağı bildirildi.
Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların bayram tatili boyunca trafikte güvenle seyredebilmeleri için bayram tatili boyunca dronla da denetim yapacak.
