Süper Lig'de 21. Hafta hakemleri açıklandı
19.01.2024 - 11:09Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu.
- 0
- 0
- 6864
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'de 12. kez Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Trabzon'un Araklı ilçesinde ahıra giren kurt 10 koyunu telef etti.
Bayburt'un Üzengili köyünde 18 Ocak 1993'te meydana gelen çığ felaketinde yaşamını yitiren 59 kişi anıldı.
Uluslararası bir araştırma, uzun süre video oyunu oynayan kişilerin işitme kaybı ve kulak çınlaması yaşama riskinin daha yüksek olduğunu ortaya koydu.
ABD'de yapılan bir araştırma, erken gençlik döneminde ağır strese maruz kalan bireylerin, hayatlarının ilerleyen dönemlerinde kalp sağlığı sorunlarıyla karşılaşma riskinin daha fazla olduğunu ortaya koydu.
Ekosfer Derneği, Türkiye'deki yaklaşık 53 bin ATM'nin elektrik tüketimine ilişkin yaptığı araştırmanın sonucunu açıkladı.
Van Devlet Tiyatrosu (DT), Penceredeki Atlar adlı oyununu Rize'de izleyicilerin beğenisine sunacak.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da defans oyuncusu Sinan Osmanoğlu ile yollar ayrıldı.
Karadeniz’de özellikle yılbaşından önce hamsi avında son yılların en bereketli sezon yaşanırken bu bolluk son günlerde düşüşe geçince tekneler iki gün hamsi avlanmasın kararı aldı.
SpaceX, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da üyesi olduğu Ax-3 misyonunun (ABD yerel saatiyle) 18 Ocak'a ertelendiğini açıkladı.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Deprem bölgesi de tüm Türkiye de 31 Mart 2024 seçimlerine hazır. Martta deprem bölgesine gidip, geldiğimiz son noktanın tespitini yapacağız." dedi.
Çok sayıda bayi, engelli raporuyla otomobil sahibi olmak isteyenleri sıraya yazarken, bazılarının ise elden para alarak istenilen aracı daha erken temin ettiği öne sürülüyor.
Ticaret Bakanlığının Dijital Mecralarda Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Araştırma Raporu'na göre, araştırmaya katılanların yüzde 48'i yüksek düzeyde dijital mecra kullanıyor.
Bayburt'ta düzenlenen Okul Sporları Basketbol Gençler Grup Müsabakalarında Rize'yi temsil eden Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Rize'de, sınav haftasındaki üniversite öğrencilerine ikramlarda bulunuldu.
Amasya'da 70 yaşındaki zihinsel engelli Hülya Akyol, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
Süper Lig'de haftanın 11'i seçildi. Çaykur Rizesporlu Attilla Mocsi haftanın ilk 11'inde kendine yer buldu.
Trabzon'da mesleğe 75 yıl önce bakırcı ustası olarak başlayan, 65 yıldır da camiler için alem yapan 85 yaşındaki Mahmut Efeoğlu, mesleğinin son temsilcileri arasında yer alıyor.
