Türkiye'nin 10 aylık hamsi ihracatı yüzde 22 arttı
20.11.2023 - 18:59Türkiye'den yılın 10 ayında yapılan hamsi ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22 artarak 11 milyon 168 bin dolara ulaştı.
- 0
- 0
- 4895
Türkiye'den yılın 10 ayında yapılan hamsi ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22 artarak 11 milyon 168 bin dolara ulaştı.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde 20 dönüm bataklık arazi, Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.
AK Parti’de Rize ve ilçelerinde belediye başkan aday adaylığı için başvurular devam ediyor.
KKTC'de yaşayan 72 yaşındaki Rahime Aydenk, Trabzon'da gerçekleştirilen başarılı operasyonla boğazındaki 30 santimetrelik tiroit kitlesinden kurtuldu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde etkili olan fırtına, aşırı yağış ve sel olaylarında Zonguldak, Batman ve Diyarbakır'da toplam 9 vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.
Çaykur Rizespor Teknik Direkörü İlhan Palut, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Daha iyi olmamız gerektiğinin farkındayız" dedi.
Rize Süper Amatör'de 4. hafta oynanan 4 karşılaşma ile tamamlandı.
TFF 3. Lig ekiplerinden Batman Petrolspor'da forma giyen Rizeli futbolcu Eren Karadağ, Sapanca Gençlikspor ile oynanan maçın ardından kız arkadaşına yeşil sahada sürpriz evlilik teklifi yaptı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı, amatör sporlara özveriyle hizmet eden isimleri onurlandırdı. Yıllarca amatör spor liglerinde görev alan Ziya Aksoy, Muhammet Fırıncı ve Metin Dili, amatör liglere isimleri verildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde limandan çıktıktan sonra iletişimin kesildiği geminin mendireğe çarparak battığını açıkladı. Yerlikaya, 12 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadığını bildirdi.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, Gürcistan'ın Dinamo Batum takımını 3-2 yendikleri hazırlık maçının, lig maçı temposunda geçen bir mücadele olduğunu söyledi.
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, lige verilen milli arada hazırlık maçı yaparak değerlendirdi.
Artvin – Ardahan karayolu kar manzarası havadan görüntülendi.
Rize'de geçmişten günümüze uzanan ilginç çocuk oyunları vardır. Bu çocuk oyunları eskiden günümüze varlığını korunarak gelmiştir. Peki bu oyunlar nelerdir?
Çayda bu yıl verim kaybının bir nedeni olarak da bu yıl sıklıkla kullanılmaya başlanan çay kesme motorları olduğu gösteriliyor. Fiyatı on bin lira 1 ton çay kesiyor.
Türkiye, hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Almanya'yı 3-2 mağlup etti.
Trabzon'da düzenlenen, "Ultra Sümela" uzun ve orta mesafe patika yarışlarına 45 sporcu katıldı.
Samsun'da, Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kenevirden tekstil ürünleri üretece fabrikanın tanıtımı yapıldı.
Hazırlık maçında deplasmanda Almanya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, tarihindeki 621. müsabakaya çıkacak.
