Trabzon'da depremzedeler için hayır panayırı düzenlendi
07.05.2023 - 20:32Trabzon'da depremzedelere yardım amacıyla hayır panayırı düzenlendi.
- 0
- 0
- 740
Trabzon'da depremzedelere yardım amacıyla hayır panayırı düzenlendi.
Trabzon Meydan Parkı'nda trafik güvenliği konusunda farkındalığın arttırılması amacıyla "Karayolu Trafik Güvenliği Günü" konulu etkinlik düzenlendi.
Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de gerçekleştirdiği seçim mitinginde “İlk Evim” projesiyle 1100 konut yapılacağını söyledi.
2023 yılı çay sezonunun başlamasına az bir zaman kala yaş çay kampanyasının ne zaman başlayacağı vatandaşın merak konusu oldu.
Rize Belediyesi tarafından 2021 yılında şehrin batı yakasında inşa çalışmaları başlatılan, belediyenin imkanlarıyla deniz dolgusu yapılarak elde edilen 10 dönüm arazi üzerinde yapılan 'Deniz Feneri Sosyal Tesisi' halkın hizmetine açıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 81 ilde hayata geçirilen "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi" kapsamında Samsun'un Havza ilçesinde etkinlik gerçekleştirildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Güney Çevre Yolu’nun Zigana Tüneli gibi bitirileceğine işaret ederek, “Buradaki ortak paydamız Trabzon. Trabzon'un gelişmesi, büyümesi” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 40 adet daire satılacak.
Türkiye'de göçmen kuşların uğrak noktalarından Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Yarışlı Gölü "pembe kanatlı misafirleri"ni ağırlıyor.
Spor Toto 1. Lig Çaykur Rizespor-Tuzlaspor mücadelesinin detayları merakla takip ediliyor.
2023 yılı çay sezonunun başlamasına az bir zaman kala yaş çay kampanyasının ne zaman başlayacağı vatandaşın merak konusu oldu.
TRABZON ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN
Erbaa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Park Vadi Millet Bahçesi ikinci etap çalışmalarında sona gelindi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süredir yapımı devam eden Ganita-Faroz Sahil Düzenleme Projesi, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi yarın Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında tarihi bir kalabalığa seslenecek.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon lira, akaryakıttan 180 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 272 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Yani her yıl 272 milyon lira milletimizin cebine, Hazinemize kazandıracağız." dedi.
Rize'de vatandaşlara ata tohumu dağıtıldı.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük savaş gemisi, yerli ve milli üretim TCG Anadolu, İstanbul programını tamamlayarak İzmir'e gitmek üzere Sarayburnu'ndan ayrıldı.
Rize Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz ata tohumu dağıtımı yapılacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim programlarına devam ediyor. 3 Mayıs'ta Rize'ye gelecek olan Erdoğan'ın Rize'den sonraki programında hangi şehirler var?
