Deniz: Çay Üreticimiz Mağdur Olmuştur
24.02.2022 - 14:05CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, gübre fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle çay üreticisinin mağdur olduğunu belirtti.
- 0
- 0
- 758
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, gübre fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle çay üreticisinin mağdur olduğunu belirtti.
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “Alacağın belediyede elektriği bedava vereceksin. Fındıklı kazanılmış. Orada da çiftçilerimiz var. Tarım ve çay çiftçisi. Elektriği bedava verin” dedi.
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “Cumhurbaşkanımız Kandil’i yakarız diyor. Bu kandil yakıyor, şaşırdı hangi kandil olduğunu” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Rize’de söyledim şimdi de TBMM çatısı altında söylüyorum. Millet İttifakı'nın iktidarında bütün kaçak çayları toplayıp, Rize meydanında yakacağım" dedi.
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim muhalefet liderlerinin bir araya geldiği toplantıyı değerlendirerek, “Tamamen Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinde bir araya gelmiş, birbirine benzemezlerden oluşan bir topluluk, başka hiçbir gaye yok” dedi.
Trabzon'un Araklı ilçesi Kalecik Mahallesi'nde, denize bakan ve sarp yamacı bulunan küçük bir yarımada üzerindeki tarihi kale, restorasyon çalışmalarının ardından turizme kazandırıldı.
AK Parti Rize’de Kalkandere ve Güneysu Daraltılmış İlçe Danışma Toplantıları yapıldı.
ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, Giresun'da eski nişanlısı Hüseyin Can Gökçek (21) tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürülen Sıla Şentürk'ün (16) ailesini telefonla arayıp, konunun yakın takipçisi olacağını belirterek "Bu tür olaylar, bir daha Türkiye'mizde yaşanmasın, başka Sılalar olmasın diye titizlikle takip edeceğiz. Bunların üzerine hükümet olarak da gideceğiz" dedi.
ANKARA'da hayatını kaybeden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da dün cenaze namazına katıldığı, eski Fazilet Partisi Rize İl Başkanı Ahmet Erdoğan (70), memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde toprağa verildi.
CHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal, Medeni Kanun'un kabulünün 96'ncı yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
Rize'de esnaflarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, "Parti olarak fakir fukaraya yardım edelim, erzak dağıtalım diye gelmiyoruz, o fakir fukaranın, muhtaç haldeki milyonların alım gücünü, refah seviyesini artırmak için geliyoruz." dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 3 Kasım 2002'den bu yana durmaksızın gece gündüz koşmak suretiyle hep birlikte Türkiye’yi değiştiriyor dönüştürüyoruz." dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Zamlar geri alınana kadar elektrik faturalarını ödemeyeceğim’ sözlerine ilişkin, "Siz devletin kamu kurum ve kuruluşlarının sağladığı bir imkandan faydalanmışsanız ve bir fatura gelmişse bunu ödemek zorundasınız. Siz neye güvenerek 'Bu faturayı ödemem' diyorsunuz? Onu elbette ki kamu kurum ve kuruşlarının tahsil etme yöntemi vardır" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aydınlanması için her il teşkilatına talimat vermesi üzerine il kandil Rize’den CHP Genel Merkezi’ne doğru yola çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Rizeli hemşehrisi şifa niyetine içerisinde kestane balının da yer aldığı organik köy ürünlerinden oluşan koli hazırlayıp gönderdi.
Rize’de eğitim hayatını tamamlamamış kız çocukları ve kadınlar için “Eğitimde Nerede Kalmıştık Projesi” hayata geçirildi.
SAMSUN'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na yönelik saldırının ardından polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemleri sürdürülüyor. Ekipler, gece gündüz anıt ve parkta bekliyor.
RİZELİ hayırsever Abdulkadir Kart’ın yaptırdığı Prof. Dr. Osman Öztürk İncirli Bostan Camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ibadete açıldı.
Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından, Türkiye genelinde nüfusa oranla üyesini en fazla artıran ilk beş ilçe arasında, Rize Merkez İlçe teşkilatı 1. oldu. BBP Genel Başkanı Sn. Mustafa Destici ilçe başkanı Abdulkadir Usta'yı plaketle ödüllendirildi.
AK Parti Rize 105.İl Danışma toplantısı basına kapalı şekilde Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Artvin Milletvekili Rize koordinatörü Ertunç Erkan Balta ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlendi.
