Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandI
11.04.2024 - 11:32Samsun'un Çarşamba ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
- 0
- 0
- 3760
Samsun'un Çarşamba ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Antalyaspor’u konuk edecek.
Samsun'da hafif ticari aracın yoldan çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i polis 6 kişi yaralandı.
31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Rize İl Genel Meclisi üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu.
Rize-Artvin Havalimanı'ndan uçak bileti olanlar, havalimanına ulaşmak için HAVAŞ fiyatları araştırıyor.
Rize-Trabzon belediye otobüs seferlerinde bugün itibariyle değişikliğe gidildi.
Çorum'da iki grup arasında çıkan, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 9 kişi yaralandı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sahasında oynayacağı Antalyaspor maçına hazırlanıyor.
Samsun’da Ramazan Bayramı’na kısa bir süre kala çarşı pazar adeta bayram etti.
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Akdemirci Şanlı'nın cenazesi memleketi Pazar’da toprağa verildi.
Son yıllarda özellikle Körfez ülkelerinden Doğu Karadeniz Bölgesine yoğun turist akını olurken, geçen sene Trabzon’u 1 milyonun üzerinde turist ziyaret ettiği belirtildi.
Çaykur Rizespor'un, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Bitexen Antalyaspor ile oynayacağı müsabakanın biletleri satışa çıktı.
Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin, sağlık turizmi alanında uluslararası kabul gören akreditasyonuna sahip 40 sağlık kuruluşuyla dünyada 7. sırada yer aldığını ve geçen yıl bu alanda 2,3 milyar dolarlık gelire ulaştığını bildirdi.
Rize'de bayramda hava nasıl olacak? Rize'de yağmur yağacak mı? İşte Detaylar.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında 14 Nisan Pazar günü sahasında Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
Pazar İlçe Müftülük Memuru İsmail Akdemirci hocanın kızı Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Akdemirci Şanlı hayatını kaybetti.
Ticaret Bakanlığı, ocak-mart döneminde 14 ilin 1 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdiğini, 57 ilde de ihracatın arttığını bildirdi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Rize'de belediye başkanı seçilen adaylardan en yaşlısı 65 yaşındaki Neşet Çakır, en genci ise 41 yaşındaki Ramazan Topçu oldu.
Rize'de yaşayan vatandaşlar, "Rize bayram namazı saat kaçta?" sorusuna yanıt arıyorlar. Dinayet takvimine göre Rize'de bayram namazı kaçta kılınacak?
Bin 480 kilometre kıyı şeridi ile Türkiye’nin en uzun kıyısına sahip Muğla, Türkiye’de su ürünleri ve hayvansal ürünler ihracatında Türkiye’de ilk sırada yer alıyor. Ülkeye önemli döviz girişi sağlayan Su Ürünleri ve Hayvansal Ürünler sektörü 137,3 milyon dolar olan ihracat rakamını Mart ayında 143,8 milyon dolara çıkardı.
