Sıvılaştırılmış doğalgaz satın alınacaktır
26.09.2022 - 14:22LNG (SIVILAŞTIRILMIŞ DOĞALGAZ) SATIN ALINACAKTIR - İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
- 0
- 0
- 599
LNG (SIVILAŞTIRILMIŞ DOĞALGAZ) SATIN ALINACAKTIR - İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
Doktorlar, özlük haklarının iyileştirilmesini içeren Beyaz Reform, sağlıkta şiddetin önlenmesi ve malpraktis yasası düzenlemeleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende "restorasyon", "kültür-sanat", "turizm", "teknoloji", "girişimcilik" ve "dönüşüm" olmak üzere 6 kategoride ödül verildi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ülke genelinde 450 binin üzerindeki özel eğitim ihtiyacı olan öğrencinin eğitimlerinin desteklenmesi amacıyla okullarda uygulanmak üzere öğrenciye özgü bireyselleştirilmiş eğitim programı kılavuzu hazırladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz." dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesince (RTEÜ) düzenlenen "3. Uluslararası Bitki Biyolojisi Kongresi" başladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, New York'ta yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle bir araya geldi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugüne kadar 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ'nin, tecrübesiyle millete uygun fiyatlı ve güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalıştığını bildirdi.
Türkiye, bir yıldan kısa süre içinde Milli Muharip Uçak'ın hangardan çıkışına, Bayraktar Kızılelma, Bayraktar TB3, Hürjet ve Atak-2'nin ilk uçuşlarına, Gökbey helikopterinin ilk teslimatına şahitlik edecek.
TOKAT'ın Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan '100 Bin Sosyal Konut Projesi' kapsamında 18 Mart 2020 tarihinde temeli atılarak inşaatına başlanan 300 konut alanında incelemede bulundu.
RİZE'nin Güneysu ilçesinde, koronavirüs nedeniyle 9 ferdini kaybeden Genç ailesinin çağrıları üzerine devreye giren Sağlık Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği genetik araştırmada, ailede hastalığı tetikleyici genetik bir bulguya rastlanılmadı.
RİZE Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) arasında ‘İnsan Hakları Alanında İş Birliği’ protokolü imzalandı.
Çorum'un Osmancık ilçesinde bulunan yaklaşık 7 bin yıllık Kandiber Kalesi'nin çevresinin, kamulaştırılarak yeşil alana dönüştürülmesi planlanıyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Türkiye'nin gündeminde ne varsa hem hükümetin hem de partinin gündeminde olduğunu söyledi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünden - AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI
YÖK'ün hazırladığı yönetmelikle, üniversite hastanelerindeki personelin döner sermaye ek ödemelerinde 1 Ağustos itibarıyla iyileştirme yapıldı. Personele yapılacak ek ödeme, sabit ek ödeme, taban ödeme ve teşvik ek ödemesinin toplamından oluşacak.
Cumhurbaşkanı kararıyla Balıkesir, Kütahya, Bingöl, Bolu, Çorum, İzmir, Kastamonu, Rize, Sinop, Mersin ve Karabük'te bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 üniversiteye rektör atadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aylık 250 lira ile 450 lira arasında değişen yurt ücretlerinde bu yıl da değişiklik yapılmayacağının müjdesini paylaşmak istiyorum." dedi.
ORDU Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Anonim Şirketi, fındıkta tekel oluşturduğu iddiasıyla İtalyan firma hakkında Rekabet Kurumu'na başvuruda bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, "Cumhurbaşkanımızın açıkladı 54 TL’lik fındık fiyatının ardından 33 gün sonra açıklanan 48+1 TL’lik fiyat kabul edilebilir bir şey değil" dedi.
