58 bin 326 öğrenci yarıyıl tatiline girdi
20.01.2023 - 14:33Rize'de karne zilinin çalmasıyla 58 bin 326 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
- 3
- 0
- 763
Rize'de karne zilinin çalmasıyla 58 bin 326 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Şehrin ortasına kurulan helikopter sayesinde vatandaşlar kentte gezmek istedikleri noktaları 12D sinemada gezebilecekler.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin , özel çocukların org isteğini yerine getirdi.
Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim'in vefat eden annesi Suna Sarıibrahim'in cenazesi, memleketi Rize'nin Çayeli ilçesinde toprağa verildi.
Rize Belediyesi, Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) ünlü Uzman klinik psikolog Gökhan Çınar’ı ağırladı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Taviloğlu ve beraberindeki teknik heyetle birlikte Dağbağı –Isırlık bağlantı yolunda devam eden çalışmalar incelendi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde harabeye dönen İkizdere Ceza ve Tutukevi sosyal tesis haline getirildi.
Orman ve Su İşleri Eski Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Rize'ye geldi.
RİZE’de antrenman öncesi kale direğinin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yiğit Demirel’in (9) cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
KARADENİZ’in dik ve engebeli arazi yapısı nedeniyle yapılaşma sorunu yaşanan Rize’de havalimanı, şehir hastanesi ve lojistik liman gibi projelerinin ardından deniz dolgusu yapılarak kazanılacak 600 dönüm alana millet bahçesi inşa edilecek. Bilim ve engelsiz yaşam merkezi, kent müzesi ve sosyal donatı alanlarının yer alacağı proje, 1 yılda tamamlanacak. Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Çevrecilik açısından en masum dolgu olacak proje ile insanlar, beton yığınından kurtulup yeşil alanlarda dolaşabilecek" dedi.
Rize'de ulusal ve uluslararası alanda dereceye giren sporcular ile kentte spora değer katan kişiler 'Sporun Yıldızları Ödül Gecesi'nde ödüllendirildi.
AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da sık sık tekrarladığı gibi kadına şiddetin, insanlığa ihanet olduğunu bir kez daha haykırıyoruz” dedi.
Rize'nin İyidere ilçesinde ağaçtan düşerek yaşamını yitiren AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin ağabeyinin cenazesi toprağa verildi.
Rize'de yapılan Sel kapanı Gölet Projesi ile birlikte il 50 yıl boyunca su sorunu yaşamayacak.
Rize'de içme suyu sorununa çözüm için akar yüzey suların biriktirileceği gölet projesine başlandı.
RİZE'de, deniz dolgusu üzerine inşa edilen ve korozyon nedeniyle riskli duruma geldiği belirlenip yıkılan 25 bin metrekare alandaki binaların yerine yapılan yeni inşaatlarda sona gelindi.
Rize Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylerin hayata adapte olabilmeleri ve eğitimlerini devam ettirebilmeleri amacıyla 'Engelsiz Yaşam Merkezi' açılıyor.
Rize Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da başlayan ve 9 Ekim’e kadar sürecek olan 'Tam Bana Göre Festivali'nde yerini aldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesince (RTEÜ) düzenlenen "3. Uluslararası Bitki Biyolojisi Kongresi" başladı.
Rize'nin fethinin 561. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüş düzenlendi.
