Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alacak
25.01.2023 - 18:11- 0
- 0
- 631
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardımlar konusunda sahadan toplanan bilgilerle yepyeni başlıklar ürettiklerini belirterek, "Tip 1 diyabetli çocukların desteklenmesini ulusal programa dönüştürdük." dedi.
Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nde 'ayın personeli' seçilen polis memurları, ödüllendirildi.
ERBAA Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Yunus Emre ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi DSİ Kanal Sokak'ta başlatılan kanal kapama projesinin çalışmalarını yerinde inceledi.
Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, uygulamalı derslerdeki çalışmalarıyla meslek öğrenip gelir elde ederken devlet kurumlarının da ürün ihtiyacını karşılıyor.
Karadeniz'in hava, kara, deniz ve demir yolu ulaşımına sahip en gelişmiş şehri Samsun'da organize sanayi bölgelerinin (OSB) sayısı Vezirköprü Karma OSB ile 9'a yükseldi.
İHBİR Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Taycı, navlun fiyatları, ekipman desteği ve finansal destek ile 2023 yılında sektör ihracatının 15 milyar dolarlık seviyeye gelebileceğini söyledi.
Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) firmaların faaliyete geçtiği 2018'den bu yana yaklaşık 2 bin 500 kişi istihdam edildi.
Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) firmaların faaliyete geçtiği 2018'den bu yana yaklaşık 2 bin 500 kişi istihdam edildi.
TOKAT'ta köylüler, bu yıl yeterli yağış olmaması nedeniyle kar ve yağmur duasına çıktı.
DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını kınayarak, bu olaya gösterilen tepkinin aynısının Doğu Türkistan için de yapılması gerektiğini belirtti.
Terme Muhtarlar Derneği başkanlığına, Çanaklı Mahallesi Muhtarı Ramadan Yılmaz getirildi.
Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarındaki Zigana Dağında 14 yıl önce yaşanan ve 10 doğa tutkununun hayatını kaybettiği çığ faciasına şahit olan vatandaşlar, facianın ardından ilk defa bir yıl dönümünde Zigana’da kar olmadığını söyledi.
Rize'de, kadın kooperatifleri ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yöresel ürünleri yenilikçi tasarımlara dönüştüreceği atölye açıldı.
2005 yılında kurulan Cimil Köyleri Kültür ve Yardımlaşma faaliyetlerine devam ediyor. İstanbul’da yaşayan Cimilliler 28 Ocak Cumartesi akşamı İstanbul Bayrampaşa’da bulunan Labella Premium salonunda buluşacak.
TÜRKİYE'de en fazla yağış alan bölge olarak bilinen Karadeniz Bölgesi'nde küresel ısınma ve iklim değişikliği etkilerine bağlı olarak kuraklık tehlikesi sürüyor.
Kansere karşı verdiği mücadele ile milyonlarca kişiye umut olan, erken yaştaki kaybıyla herkesi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünün anlatıldığı ‘Demir Kadın: Neslican' izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.
Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, kentin 2022'de altın yılını yaşadığını söyledi.
Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediyesi’nin Beşirli sahilinde yaptığı Ekopark’ın üzerinden geçen viyadük ayaklarına insan, hayvan ve bitki figürleri yapıldı.
ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde, avcılar tarafından vurulması sonucu kanadından yaralanan doğan, tedaviye alındı.
