Rize’de mobilya fabrikasında çıkan yangın güvenlik kamerasına yansıdı
28.12.2023 - 09:34Rize’nin Kalkandere ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan mobilya fabrikasında çıkan yangın anları güvenlik kamerasına yansıdı.
- 0
- 0
- 6350
Rize’nin Kalkandere ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan mobilya fabrikasında çıkan yangın anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Rize'nin Kalkandere ilçesinde çıkan yangında mobilya firmasına ait depo kullanılamaz hale geldi.
Giresun Belediyesi tarafından hizmete sunulan temizlik taksileri, çöp toplama saatleri dışında kalan zamanlarda da vatandaşların imdadına yetişiyor.
Samsun Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan SAMULAŞ'a ait tramvay ile duraklarında unutulan eşyalar arasında evlilik cüzdanı, kredi kartı, diploma gibi eşyalar da bulunuyor.
Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde saat 16.04’te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD), sarsıntının 7 kilometre derinlikte gerçekleştiğini açıkladı.
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ekiplerin bölgede saha taramaları sürüyor.
Artvin’in CHP’li Belediye Başkanı Demirhan Elçin, adaylık süreciyle ilgili belediye önünde basın açıklaması yaparak, "Aklımın ucundan geçmezdi ben belediye başkanlığına aday olacağım da Cumhuriyet Halk Partisi'ne yalvaracağım” dedi.
TBMM Genel Kurulunda görüşülen ekonomiye ilişkin kanun teklifinin, çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesini öngören 55. maddesi kabul edildi.
Artvin-Şavşat-Ardahan karayolunda meydana gelen heyelan ve kaya düşmesi nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.
Yaşar Okuyan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 74 yaşında, bugün hayatını kaybetti.
Samsun'da 24 saat içinde, polis ekipleri çeşitli suçlardan aranan 51 kişiyi yakaladı.
Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, Rize'deki bir yurtta asansör düştüğü iddiaları hakkında açıklama yaptı. Asansörün düşmediği, elektrik kesintisi nedeniyle bir öğrencinin asansörün içinde mahsur kaldığı belirtildi.
Gümüşhane’de önceki gün etkili olan kar yağışının ardından kapanan köy yollarında çalışmalar devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri kapanan yolların yüzde 91’ini 24 saat geçmeden ulaşıma açtı.
2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
Kahramanmaraş'ta, oyun oynarken nehre düşerek kaybolan yabancı uyruklu 14 yaşındaki çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.
Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Rize'de üniversiteli gençlere yönelik ödüllü bilgi yarışması düzenleyecek.
Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık'ta terk edilmiş aracı bulunan ve 12 gündür haber alınamayan Müge Anlı'da günlerdir konu olan Mustafa Hakkulu'nun cesedi, Postkabasakal mahallesinde dere kenarında bulundu. Katili canlı yayında cinayeti itiraf etti.
Rize'de kar yağışı nedeniyle toplam 64 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.
Artvin’de dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı 60 köy yolunu ulaşıma kapatırken, 3 köye de heyelan nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.
