Rize'de iki PTT çalışanını silahla öldürdüğü iddia edilen zanlı adliyede
08.01.2025 - 13:27Rize'de iki PTT çalışanını silahla ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.
- 0
- 0
- 6991
Rize'de iki PTT çalışanını silahla ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.
Babasının kartını alamayınca 2 PTT görevlisini öldüren zanlı 1 şarjör boşaltmış.
Rize'de dün PTT Başmüdürlüğü'nde gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Selim Okumuş ve Ömer Bayazıt son yolculuklarına uğurlanacak.
Rize'de PTT binasında tartıştığı 2 çalışanı silahıyla vurarak öldüren şahıs yakalandı.
Rize’de PTT Başmüdürlüğü binasına giren silahlı saldırgan tarafından ağır yaralanan 2 kişi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.
Kulak, Burun, Boğaz (KBB) Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nesrettin Fatih Turgut, tükürük bezi taşı hastalığının tedavi edilmediği takdirde derin boyun enfeksiyonuna neden olabileceğini söyledi.
Beynindeki beyin tümörü nedeniyle yüzünün sol tarafı felç olan ve bu nedenle göz kapağını dahi kapatamayan 4 yaşındaki Burak Akyasan'a, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi GETAT Merkezi umut oldu. Merkezde uygulanan akupunktur tedavisi ile göz kapağını kapatmaya başlayan minik Burak'ın tedavisi iyiye gidiyor.
Ordu'ya sağlık alanında sınıf atlatacak olan, 250 bin metrekare arazi üzerine kurulan ve bin 200 yatak kapasiteli şehir hastanesinin sonbaharda açılması planlanıyor.
Tokat'ta, çığ riski bulunmayan ve kaliteli pistleriyle çeken Yıldız Dağı Kayak Merkezi tur acentelerine tanıtıldı.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 1. haftasında Çaykur Rizespor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Fatih Karagümrük'e 1-0 mağlup oldu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, en düşük SSK ve Bağkur emekli aylığı hakkında bilgi vererek yüzde 15,75 artırıldığını bildirdi.
Trabzon'un Yomra ilçesinde park halindeki taksiyi çalan şüpheli, gözaltına alındı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal market, online sipariş sistemi ile 19 ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların markete gelmeden ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamasını imkan sağlıyor.
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliğince yapılan basın açıklamasında memur ve emekli maaşlarının yeniden değerleme oranına güncellenmesini, üzerine refah payı eklenerek gerçek anlamda bir zamma kavuşturulmasını talep edildi.
Medipol Bahçelievler Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Güzel, özellikle kış aylarında artış gösteren bronşiolit hastalığına karşı aileleri dikkatli olması konusunda uyardı.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir polis memuru, eşi tarafından evde başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Rize ve diğer illerdeki kongrelerin hayırlı olmasını temenni ederek, partililere teşekkürlerini iletti. Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Rize İl Teşkilatı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Sözcü Gazetesi’nde “Ekmek Yiyin, Doyun” başlığıyla yayımlanan haber hakkında hukuki işlem başlatılacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir süredir kararlılıkla uyguladığımız terörü kaynağında yok etme stratejisinde önemli başarılar elde ettik. Suriye'nin kuzeyine düzenlediğimiz operasyonlar neticesinde PKK'nın bu ülkedeki uzantısını sınır hattımızdan uzaklaştırdık." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun-Trabzon-Sarp Hızlı Tren Hattı Projesi’yle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
