Taşkın ve heyelan meydana gelen Araklı'da temizlik çalışmaları sürüyor
21.09.2024 - 12:44Trabzon'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanağın ardından taşkın ve heyelan meydana gelen Araklı ilçesinde temizlik çalışmaları devam ediyor.
- 0
- 0
- 933
Trabzon'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanağın ardından taşkın ve heyelan meydana gelen Araklı ilçesinde temizlik çalışmaları devam ediyor.
Samsun'da, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle yargılandığı davada çarptırıldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası kesinleşen kadın yakalandı.
Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde bir kadının 18 yıl önce kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan gelini tutuklandı.
Trabzon Akvaryum ile Kuş Parkı'nı, 2024 haziran-ağustos döneminde 117 bin 532 kişi ziyaret etti.
Gümüşhane'de uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alındı.
Rize'de bir okulda dengesini kaybederek merdiven boşluğuna düşen öğrenci, hayatını kaybetti.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) 22 Eylül Pazar günü yapılacak. Sınava 142 bin 482 aday katılacak, sonuçlar 16 Ekim'de açıklanacak.
Türkiye, farklı kaynaklardan doğal gaz tedarikiyle "Türk harmanı"nı oluşturmak için çalışmalarını hızlandırırken, BOTAŞ nisandan bu yana 4 farklı şirketle imzaladığı LNG tedariki anlaşmalarıyla 100 milyar metreküplük LNG atılımı yaptı.
Giresun'un Bulancak ilçesinde inşaat halindeki dairede bir kişinin cansız bedeni bulundu.
Süper Lig’in ilk 5 haftasında 4 puan toplayarak 12. sırada yer alan Çaykur Rizespor, Samsunspor maçıyla yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Teknik Direktör İlhan Palut, bu kritik maç öncesinde takımının hırslı bir şekilde hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.
Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan kadının oğlunun yaşadığı evin çevresinde arama yapılıyor.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Geçen sene hayalet sınıftan dolayı yaklaşık 500 civarında okula ceza yazdık. Bu tür yapılar varsa yine gereken cezaları vereceğiz." dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele ediyor.
MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son bir haftada 50, 1 Ocak'tan bugüne kadar ise 1017'si Irak'ın, 996'sı Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 2 bin 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Prof. Dr. Osman Samsun, hamsi avcılığına yönelik kota kararının, Karadeniz'de hamsi varlığının korunarak geleceğe aktarılması açısından önemli olduğunu belirtti.
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Halil Yiğit'i, Irak'ın Gara bölgesinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
Artvin'in şiddetli yağışların ardından taşkın ve heyelanların meydana geldiği Arhavi ilçesinde, temizlik ve yol yapım çalışmaları devam ediyor.
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgelerinde bölücü terör örgütünce kullanılan mağara, sığınak ve depolardan oluşan 24 hedefin hava harekatıyla imha edildiğini bildirdi.
ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 4 yıl aradan sonra ilk kez indirdi ve 50 baz puan düşürerek yüzde 4,75-5,00 aralığına çekti.
Ordu'nun Ünye ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı kadın hayatını kaybetti.
