90+3'ün 8. bölümü Rize Takip'te başladı
23.10.2023 - 18:42Rize'de yaklaşık 10 yıldır Çaykur Rizespor ve spor kamuoyunun nabzını tutan '90+3' programının 8. bölümü bu akşam 21.00'da Rize Takip ekranlarında devam ediyor.
- 1
- 0
- 3542
Rize'de yaklaşık 10 yıldır Çaykur Rizespor ve spor kamuoyunun nabzını tutan '90+3' programının 8. bölümü bu akşam 21.00'da Rize Takip ekranlarında devam ediyor.
Rize, Karadeniz Bölgesi’nin en güzel illerinden biridir. Yeşil doğasıyla ilgi çeken bu şehir hakkında “Rize'nin nesi meşhur? Rize'nin meşhur yemekleri neler? Rize'nin gezilecek yerleri nereler?" soruları araştırılıyor.
Nedeni tam olarak bilinmeyen kekemelikte erken tanının, konuşma terapisinde elde edilen başarı oranını artırdığı belirtildi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokul ve lise kademeleri için 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘Açık Öğretim Kurumları 1’inci dönem sınavlarının’ yüz yüze yapılacağını duyurdu.Bakanlık ayrıca sınavlara yönelik ilk hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi akademisyenlerinin geliştirdiği TÜBİTAK destekli projeyle, meyve-sebze kabuklarından elde edilen bitki çaylarının poşetiyle birlikte suda erimesi sağlanacak.
Devlet Tiyatroları'nın turne programı kapsamında Rize'de ekim ayında ilk oyunu İzmir Devlet Tiyatrosu (DT) tarafından sahnelenen 'Çöplük' oyununu ile Rize'de tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.
Gümüşhane’de ceviz toplamak için çıktığı ağaçta dengesini kaybederek düşen adam demire saplanarak hayatını kaybetti.
Basın İlan Kurumu’nun sağlam ve güvenilir şekilde oluşturduğu internet haber sitelerine yönelik veri sistemi, sahte trafik sağlayan sitelere darbe vurdu… Sitelere sahte trafik sağlayan firma ile bir gazetecinin diyaloğu da sosyal medyada gündem oldu…
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-1 yenen Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Recep Uçar, 3 golle alınan net galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı öncülüğünde Türkiye’deki bütün üniversite rektörlükleri İsrail’e kınama metni yayımladı.
Trabzon'da teknolojik bağımlılıkla mücadele için yazdıkları skeçleri sahneleyen psikolojik danışmanlar, ebeveynleri hem güldürüyor hem de düşündürüyor.
Prof. Dr. Gül, sağlıklı ve dengeli beslenme, sigara ile aşırı alkol tüketiminden kaçınılması ve düzenli fiziksel aktivitenin, osteoporozu (kemik erimesi) önlemeye önemli katkı sağladığını bildirdi.
Mersin’in Tarsus ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. Yol kenarında hareketsiz halde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Talihsiz kızın, boğazına kaçan jelibon yüzünden öldüğü tahmin ediliyor.
Gaziantep-Şanlıurfa otobanında, bir minibüs otobanda budama yapan karayollarına ait kamyona arkadan çarparak taklalar attı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 17 kişi hastanelere kaldırıldı.
Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde liseliler arasında kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada bir genç feci şekilde darp edildi ve bıçaklandı. Olay anına ilişkin kaydedilen görüntülerde gencin defalarca tekmelendiği görülürken, küfürlerin de havada uçuştuğu duyuldu.
Çekimlerinin bir kısmının Rize'de yapılan Ben Bu Cihana Sığmazam'da canlandırdığı Meltem karakteriyle beğeni toplayan Rizeli ünlü oyuncu Burcu Binici, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
Trabzon Sivil İnsiyatifi, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara tepki gösterdi.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 1524'ü çocuk, 3 bin 785 kişi hayatını kaybetti.
Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada etkisiz hale getirilen 42 teröristle birlikte, bu yıl içerisinde toplam 1682 terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
Prof. Dr. Selen Doğan, menopoz sonrası dönemde ortaya çıkabilecek kalp ve damar hastalıklarına karşı uyarıda bulunarak, sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz ve zararlı alışkanlıkların bırakılmasının hastalıklara karşı koruma sağlayacağını ifade etti.
