Kayıp, biri kadın 2 arkadaş her yerde aranıyor
02.05.2025 - 15:32Ordu'nun Ulubey ilçesinde haklarında kayıp ihbarı yapılan Süleyman Erdoğan (35) ile arkadaşı Gizem Sinanoğlu (25) için arama çalışması başlatıldı.
- 0
- 0
- 1345
Ordu'nun Ulubey ilçesinde haklarında kayıp ihbarı yapılan Süleyman Erdoğan (35) ile arkadaşı Gizem Sinanoğlu (25) için arama çalışması başlatıldı.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde geçen yıl 22 Aralık'ta denize açılan, 4 gün sonra tekneleri 1 kilometre açıkta batmış olarak bulunan Muhammer Sevgili’den (52) 132 gündür haber alınamıyor.
Çorum'da kayıp olarak aranırken 5'inci günde bir bağ evinin bahçesinde ters dönen otomobilinde cesedi bulunan Samet Şeker'in (22) babası Esad Şeker, oğlunun cinayete kurban gittiğini iddia edip, olayın tüm yönleri ile araştırılmasını istedi.
Rize'nin Güneysu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.
Rizeli sanatçı İsmail Türüt, meslektaşı ve uzun yıllardır dostu olan, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Volkan Konak’ın kabrini ziyaret etti.
Rize Şoförler Odası Başkanı Turan Akbulut’tan Önemli Uyarı: UTTS Başvuru Süresi Uzatıldı
İzmir’de 20 yaşındaki Aysun Candan, eski sevgilisi tarafından yaşadığı evin penceresinden içeriye doğru ateş edilerek öldürüldü.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Meslek Yüksekokulu 2'nci sınıf öğrencisi Aslıhan Eğrek (26), direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücülerin kaza yapmalarının önüne geçilmesi için 'Kalp Atışını Algılayan Akıllı Emniyet Kemeri' projesini hazırladı.
Fransa'da meydana gelen yangında hayatlarını kaybeden Rizeli Kuru ailesinin 3 çocuğu, Ardeşen ilçesinde toprağa verilecek.
Giresun’un Doğankent ilçesinde önceki gün 42 yaşındaki Yusuf Alim’in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları cinayeti ortaya çıkardı.
Karabük'te sağanak ve dolu, yaşamı olumsuz etkiledi.
Ordu'nun Ünye ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı.
Sağlık Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 15 bin 342 sözleşmeli personel ve 3 bin 658 sürekli işçi alınacağını duyurdu.
Adana'da depremde yıkılan binanın enkazından çıkan altınları, hayatını kaybedenlerin yakınlarına teslim ettikten sonra, "Savcılık geri istiyor, bütün altınlar toplandıktan sonra yeniden teslim edeceğiz" diyerek zimmetine geçirdiği tespit edilen polis memuru hakkında 2 kez 'devlet memurluğundan çıkartma' cezası verildi.
Antalya’nın Serik ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Polonya Dışişleri Bakan Yardımcısı Anna Radwan, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) katılım sürecini yakından takip ettiklerini ve Türkiye’nin AB üyeliğine destek verdiklerini söyledi.
Zonguldak'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Kortej geçişi sırasında bir işyerinin ikinci katında demir kaynağı yapan işçiler, yürüyüşü çalışırken izledi.
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü atölyeleri, TEKNOFEST KKTC'nin ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı.
Samsun'un Havza ilçesinde, Filistin’e destek olmak amacıyla "Sessiz kalma, mazlumların sesi ol" sloganıyla araç konvoyu düzenlendi.
Bulancak Belediyesince 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sanayi sitesinde çalışan işçilere yemek ikram edildi.
