Samsun merkezli fuhuş operasyonunda 6 kişiye adli kontrol
03.01.2025 - 12:25Samsun merkezli fuhuş operasyonunda adliyeye sevk edilen 6 kişi mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.
- 0
- 0
- 1425
Samsun merkezli fuhuş operasyonunda adliyeye sevk edilen 6 kişi mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan Mehmet Yıldız, babasından miras kalan cipe gözü gibi bakıyor.
Rusya'nın Soçi kentinden hareket eden "Astoria Grande" adlı kruvaziyer, Bartın'ın Amasra ilçesine yılın ilk seferini gerçekleştirdi.
Doğu Karadeniz'de silah üretim alanında faaliyet gösteren Trabzon Silah Sanayi AŞ (TİSAŞ) seri üretimine geçen yıl başladığı PX5.7 modelini ABD'ye ihraç ediyor.
Türkiye 18 Yaş Altı Hentbol Milli Takımı, Akdeniz Konfederasyon Kupası'nda başarı çıtasını daha yukarıya taşımayı hedefliyor.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 21 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.
Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş Komutanlığının (JÖAK) tanıtım tırı, Bolu'nun Yeniçağa ilçesine geldi.
Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentteki et satış yerlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.
Ordu’da polis ekipleri tarafından yapılan kaçakçılık operasyonlarında 1 kişi tutuklandı, 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun'da tekneyle açıldıkları Karadeniz'de kaybolan 2 balıkçıdan bulunamayan Muhammer Sevgili'yi(50) arama çalışması 11. günde de devam ediyor.
Samsun'da eski çalıştığı otopark kulübesinden hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Genel Sekreterliği görevinden emekli olan İdris Çevik, DKİB Yönetimi’nde hakkını helal etmeyeceği kişiler olduğunu belirterek “İhracatçıyı hiçbir zaman layıkıyla temsil edemeyen, gerçek ihracatçı olmayan, başkalarının şirketleri üzerinden 25 yıldır ‘Maraba’ gibi koltuklarına yapışıp, çakma unvanlar kullanarak kurum imajı ile kendilerine menfaat temini sağlayan bu zatlara ve yandaşlarına, bundan sonraki süreçte değerli ihracatçımız gerekli muameleyi yapacağına canı gönülden inanmaktayım” dedi.
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yalnız yaşayan kadının evinden 4 kamyon çöp çıktı.
Dünya genelinde süt üreticilerinin en büyük sorunlarının başında yer alan ve süt hayvanlarının memelerinde yaşanan mastitist sorunun çözümü için ADÜ Teknokent’te faaliyetlerini sürdüren Karya Farma HBX Ar-Ge ekibi sevindiren bir çalışmaya imza attı.
Balık kovalarken Bartın Irmağı'nda mahsur kalan yunusu kurtarmak için AFAD ve polis ekipleri seferber oldu.
Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, Rize'ye geldi.
Rize’de kışın etkisini artırmasıyla birlikte yüksek kesimlerdeki kar kalınlıkları dikkat çekiyor.
Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerinin 11 ilde yürüttüğü operasyonda piyasa değeri yaklaşık 540 milyon lira olan 50 lüks araç ele geçirildi.
