Tokat Belediyesi Ali Mezarlığı'nda düzenleme çalışmaları yaptı
01.09.2025 - 13:55Tokat Belediyesi Ali Mezarlığı'nda düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.
- 1
- 0
- 901
Tokat Belediyesi Ali Mezarlığı'nda düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.
Trabzon ve Artvin'de, 2025-2026 eğitim öğretim yılında okul öncesi ve ilkokula başlayan öğrencilere yönelik 5 gün sürecek uyum eğitimi başladı.
Birçok insan için kepçe kulak, yalnızca fiziksel bir özellik değil, özgüveni etkileyen önemli bir faktördür.
Giresun'un Tirebolu ilçesinde lokantada çıkan silahlı kavgada yaralanan 2 kişiden 1'i tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Su ürünleri üretimini arttırmak için 19 milyar lira üretim desteği, 700 milyon lira küçük balıkçı desteği ve diğerleriyle toplam 51 milyar liralık destek bu sektöre aktarılmış oldu." dedi.
Ordu'da balıkçılar, denizlerde av yasağının sona ermesiyle "vira bismillah" diyerek Karadeniz'in mavi sularına ağlarını bıraktı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Türkiye’de gündemde olan şey, dünyanın en pahalı ve yavaş internetini kullanmamız” dedi.
Samsun’da balıkçılar av yasağının sona ermesiyle birlikte ‘Vira bismillah’ diyerek denize açıldı
Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi'nden Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Aygün Hüseyinova, okul reddinin kaygı bozukluklarının habercisi olabileceğini belirterek aileleri uyardı.
Bayburt-Trabzon arasında 3 bin 500 metre yükseklikteki Soğanlı Dağı'ndaki dik yamaçlardan iki ili birbirine bağlayan Derebaşı Virajları, doğal güzellikleriyle de adeta büyülediği doğa ve adrenalin tutkunlarının gözdesi oldu.
İstanbul'dan eşinin emekli olmasının ardından memleketi Giresun'a dönen Nurifer Özyılmaz, 2 bin rakımda devlet desteğiyle kurduğu serada sebze ve meyve üretiyor.
Karabük'te çarpışan otomobillerden birinin bahçeye devrilmesi sonucu 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.
Artvin’de eski ilçeyi sular altında bırakan Yusufeli Barajı’na dalan profesyonel yüzücü Serhat İnce, dipte kalan hatıralarını yad ediyor.
Samsun’da bir çiçekçide hırsızlık yaparken yakalanan kadının geriye doğru güvenlik kamerası görüntüleri incelenince, aynı yerde daha önce 14 kez hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, gemi kaynaklı deniz kirliliğinin önüne geçmek amacıyla hayata geçirdiği Elektronik Gemi Denetleme Sistemi (EGDS) ile denizi kirletenlere göz açtırmıyor. 2025 yılının ilk 6 ayında denizi kirlettiği tespit edilen 17 gemiye idari para cezası uyguladı.
Adıyaman’da serinlemek için havuza giden 15 yaşındaki Fayyad C., ayağının kayması sonucu düşerek yaralandı.
Rize'de köfteci vatandaş, 1950'li yıllarda babasının el arabasında başladığı işini restorana taşıdı, babasına özel tarife ise 'Rize köftesi' ismini verdi.
Rizeli siyasetçi Metin Külünk, Rize’nin turizmde rastgele uygulamalar yerine disiplinli ve uzun vadeli bir planlamaya ihtiyacı olduğunu vurguladı.
Rafine ve işlenmiş şeker tüketiminin kısıtlanması gerektiğini vurgulayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Veysel Ciğerli, "Günlük yapılan aktivelere devam edebilmek için kişilerin aldığı enerjinin bir kısmının karbonhidratlardan gelmesi gerektiği bilinmektedir
Van'ın Çatak ilçesinde 2 bin 700 rakımlı bölgelerde karakovan balının hasadına başlayan arıcılar, bitki çeşitliliğinin artması ve mevsim şartlarının uygun olmasının etkisiyle bu yıl yüksek verim almanın sevincini yaşıyor.
