Rize'de doktorlar sessiz yürüyüş ile İsrail'i protesto etti
17.12.2023 - 10:25Rize hastanelerinde görev yapan doktor ve sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto için sessiz yürüyüş düzenledi.
- 2
- 0
- 4434
Rize hastanelerinde görev yapan doktor ve sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto için sessiz yürüyüş düzenledi.
Türkiye'nin en bakir coğrafyalarından birine sahip olan Çifteköprü Yaylası, hayatınızda unutamayacağınız bir tatil deneyimi sunmaktadır.
Eski tip kimlik ve ehliyet yenileme son tarihi araştırmaları 2023 yılının son günlerinde hız kazandı. Ehliyet ve kimlik yenileme işlemlerinin bu yıl son bulacağı iddialarının ardından gözler "Sürücü belgesi ve kimlik yenileme son tarihi ne zaman, randevu nasıl alınır?" sorusuna çevrildi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, üniversitede öğrenim gören öğrencilerle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.
Ortan Köprüsünün mistik atmosferi ve doğal güzellikleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi kendine çekmeye devam ediyor.
Rize'nin İkizdere ilçesine sadece 33 kilometre uzaklıkta konumlanan Yediçukur Yaylası, muazzam doğal güzellikleri ve zengin biyolojik çeşitliliğiyle öne çıkıyor. 2050 metre rakıma sahip olan bu yayla, her yıl Mayıs ile Eylül ayları arasında hayvancılık faaliyetleri için kullanılıyor.
Katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, memur ve memur emeklilerinin zam oranını açıkladı.
yalnız yaşayan 65 yaşındaki vatandaş, evinde ölü bulundu.
Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, fiyat düşüşlerinin piyasada olumsuz olduğunu belirterek, "Getirilen canlı hayvanlar küçük işletmecilere de dengeli dağıtılırsa fiyat dalgalanmalarının önüne geçilebilir." dedi.
Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Musab Hacıömer Elmas'ın (25) cenazesi Malatya'da toprağa verildi.
Düzce'nin Karadeniz'e kıyısı olan Akçakoca ilçesinde rüzgar etkili oldu.
Giresun'da geçmişte deprem ve yangın gibi etkenler nedeniyle zarar görmelerine rağmen yeniden ayağa kaldırılan asırlık camiler, kültür ve turizme katkı sağlıyor.
Çocuk Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Semih Ayta, "Çocuk nüfusun en az yüzde 10 -14'ü arasında çocukluk çağı migreni var." dedi.
Rize'de Uzman Klinik Psikolog Ayça Pilatin'in kliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.
SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı İsa Coşkun, "2024'te beklentimiz, enflasyonla mücadele için para ve maliye politikasının yanı sıra yapısal tedbirler ve güvenli gıda konularında çözüm odaklı politikaların uygulanmasıdır." dedi.
Giresun’da yaşayan Arzu Acar, gemide çalışmak için gittiği Mısır’da kaybolan oğlu Yiğit’ten 461 gündür haber alamadığını söyledi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde kış turizmi için yeni destinasyonlar oluşturmak adına çalışmalar yapılıyor.
İlaç fiyatlamasında kullanılan euro kuru güncellendi. Kurda yüzde 25'lik artış yapıldı.
İsveç'te yapılan bir araştırma, "hastalık hastalığı" olarak da bilinen "hipokondriyazis" tanısı konulmuş kişilerin, diğer insanlara göre daha erken öldüğünü ortaya koydu.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde öğrenim gören Türkmenistanlı öğrenciler, kültür buluşması etkinliğinde, ülkelerinin tanıtımını yaptı.
