Yalova Belediye Başkanlığı'ndan yönetmelik değişikliği
19.12.2022 - 16:29- 0
- 0
- 882
TRABZON’da, Şafak ve Şaziye Öztürk çiftinin SMA- Tip 1 hastası 23 aylık oğulları Egemen'in yurt dışındaki gen tedavisi için gerekli 35 milyon TL, 11 aylık kampanyayla toplandı.
GÜMÜŞHANE’de 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında yapılacak 398 konut için kura çekildi.
TRABZON’un Yomra ilçesinde yaralı bir köpeğin konulduğu kamyonet kasasında üzerine moloz döküldüğü anlara ait ortaya çıkan ve sosyal medyada tepki çeken görüntüler üzerine belediye çalışanları N.H. ve B.Ç. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Rizeli İş İnsanı Mehmet Mercan'ın döner markası olan "Reis Döner" Türkiye genelinde şubelerini açmaya devam ediyor.
GİRESUN'da kasap Erkan Bozkurt (41), hazine arazisini masa ve sandalye koyarak işgal ettiği gerekçesiyle belediyenin 20 günde kestiği toplam 2 bin 493 TL'lik 9 cezanın makbuzunu ağaca astı.
Rize Belediyespor, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında sahasında lig lideri ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'ni konuk edecek.
BOLU'da, sakatat dolu çuvallar içerisinde 4 kilo 446 gram esrarla yakalanan Mehmet Sait Ablak (19), 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 30 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada, uyuşturucu kuryeliğini ağabeyinin ameliyat masrafını karşılamak için 12 bin TL karşılığında yaptığını öne sürdü.
Sağlık Bakanlığınca hazırlanan 5 yıllık "Nadir Hastalıklar Strateji Belgesi ve Eylem Planı"na göre, nadir genetik hastalıkların yaygınlığı saptanarak, sakatlık ve ölüme yol açabilecek kalıtsal hastalığı bulunanlar ve akrabalarının takibi yapılacak.
Beşiktaş Belediyesine yönelik "rüşvet ve irtikap" suçlarına ilişkin soruşturma kapsamında hakimliğe sevk edilen 15 şüpheliden, aralarında eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da bulunduğu 3'ü tutuklandı.
Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında düzenlenen terör saldırısında 8'i polis memuru 9 kişi yaralandı.
TÜRKİYE'de 10 bin 617 kilometre ile en uzun köy yolu ağına sahip Trabzon’da meydana gelen heyelanların yüzde 80’inin, kontrolsüz ve bilinçsizce açılan yol ağlarından kaynaklandığı belirlendi.
KASTAMONU'nun Tosya ilçesinde, kendisini jandarma olarak tanıtan kişi, girdiği evdeki kadına 'Eşinizle birlikte cinayete karıştınız' diyerek, 40 bin TL nakit para ve 35 bin TL değerindeki altını alarak kayıplara karıştı.
ZONGULDAK'ın Kilimli ilçesinde, yoldan çıkan okul servisinin yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden lise öğrencisi Büşra Akın, toprağa verildi.
Hamsi, Rizeli balıkçıların olduğu kadar vatandaşların da yüzünü güldürmeye başladı.
ChatGPT, sanatsal metinler yazabiliyor, herhangi bir konuda bilgi verebiliyor, hesaplamalar yapabiliyor, kodlama gibi teknik konularda dahi kullanıcılara yardımcı olabiliyor.
Baykar'ın öz sermayesiyle milli ve özgün olarak geliştirdiği Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
