Doğu Karadeniz Bölgesi'nde Yılın İlk Ayında 258 Milyon Dolarlık İhracat Gerçekleşti
03.03.2023 - 13:02Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den illerinden bu yılın Ocak- Şubat döneminde 258 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
- 2
- 0
- 702
Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den illerinden bu yılın Ocak- Şubat döneminde 258 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Rize-Trabzon otobüs seferlerine zaman, saatleri kaçta, ücreti ne kadar? en çok merak edilen soruların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu yönetim kurulundan bazı isimlerin olağanüstü kongreye gitmek istemesi üzerine istifa kararı aldı.
Kahramanmaraşlı apartman görevlisi Mehmet Çabuk, enkaz altından kurtarıldıktan sonra buluştuğu itfaiye ekiplerinin kurtarma köpeği Çakıl’ı kucaklayıp "Sen var ya aslansın." diye sevdi.
Kahramanmaraş merkezli, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Adıyaman'a giden Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sivil Savunma ekibi, enkazda kalanlara yardım edebilmenin mutluluğunu yaşıyor.
Birinci Cihan savaşında 9 Mart 1916 tarihinde Rize, Rusların işgaline uğramış, 2 Mart 1918 de bağımsızlığına kavuşmuştur.
Rize'de sosyal medya fenomenleri Muhammet Ermiş, Caner, Tamer Karataş ve Taşkın Altunkaya deprem bölgesindeki çocukları bir nebze olsa da mutlu etmek adına yola çıktı.
Trabzon’un Sürmene ilçesine depremzede olarak yerleşen 86 ailenin et ihtiyacını karşılamak için yöre halkı 16 küçükbaş hayvanı kesip etlerini depremzede ailelere paylaştırdı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından başıboş köpek sorunu ile mücadele için ilçe belediyelerine yönelik eğitim programları gerçekleştirildi.
"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, bir yandan enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, diğer taraftan esnaf, hasar görmeyen binalardaki iş yerlerini açmaya başladı.
Kahramanmaraş'ta 52 yıl önce yapılan Defterdarlık Hizmet Binası depremde yıkılmadı.
Depremde Hatay’ın Samandağ ilçesindeki evinden yara almadan çıkarak kurtulan Trabzonlu Kadir Söğüt depremden 10 gün sonra özel eşyalarını almak için bindiği nakliye aracının asansörünün halatının kopması sonucu yaklaşık 12 metre yüksekten düşerek ağır yaralandı
Çaykur Rizespor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK ile 1-1 berabere kaldı.
Karadeniz Bölgesi'nden gönüllü 87 sağlık personeli, deprem bölgesine gitti.
Trabzon'dan "Çocuklar mutlu olsun" diye yola çıkan gezici kütüphane otobüsü, kitapların yanı sıra gönüllülerin hediyeleriyle dolduruldu.
İyidere'nin nüfusu kaç oldu? 2023 yılı şubat ayı nüfus kayıt sistemi verilerine göre 2022 İyidere ilçesinin nüfusu kaç oldu?
Trabzon'un Yomra ilçesinde lokanta işleten Kasım Gümrükçü, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçeye gelen afetzedelere ücretsiz yemek ve içecek ikramında bulunuyor.
