Yolda yürüyen kadına otomobilin çarptığı kaza kamerada
23.09.2022 - 09:27TOKAT'ta yolda yürürken otomobilin çarptığı Cennet Gül Demircan'ın yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
- 0
- 0
- 637
TOKAT'ta yolda yürürken otomobilin çarptığı Cennet Gül Demircan'ın yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
ORDU'da, 6'ncı Mithridates dönemine ait olan, daha önce 2 bin 100 yıllık ana tanrıça 'Kibele' heykeli ile 3 bine yakın tarihi eserin bulunduğu Kurul Kalesi, kazılar sonucu 5'te 3'lük kısmıyla açığa çıkarıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz." dedi.
RİZE'de, lise son sınıf öğrencisi G.E. (16), evde kendini iple kendisini tavana asarak intihara kalkıştı. Ailesince son anda kurtarılıp, psikolojik destek verilmeye başlanan kızın odasında, yaşadıklarını kara kalemle çizdiği resimler bulundu. G.E.'nin akrabası B.E. (25) ise kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. G.E'nin, 4 ay önce de başka akrabası K.E.'nin (30) cinsel tacizine uğradığı ortaya çıktı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Etlik Şehir Hastanesinin 28 Eylül'de açılacağını bildirdi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesince (RTEÜ) düzenlenen "3. Uluslararası Bitki Biyolojisi Kongresi" başladı.
Çin, benzin ve motorinin perakende satış fiyatlarında indirime gitti.
TRABZON’da önceki gün evinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulunan polis memuru İlknur Erim Bahadır’ın (45), tabancasıyla yaşamına son verdiği ortaya çıktı.
TRABZON'un Vakfıkebir ilçesinde acil durum sistemi (SOS) sinyali alınan cip, ekipler tarafından 300 metrelik uçurumda bulundu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugüne kadar 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ'nin, tecrübesiyle millete uygun fiyatlı ve güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalıştığını bildirdi.
TRABZON’da, dış cephe sıvaları çatlayan, duvar boyaları kabaran, mermerleri kararan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün konaklayarak vasiyetini yazdığı Atatürk Köşkü, kapsamlı restorasyona alındı.
Usta sinemacı, geniş izleyici kitlesinin beğenisini kazanan, Türkan Şoray, Selda Alkor, Fatma Girik ve Hülya Koçyiğit gibi star oyunculara yer verdiği popüler aşk filmlerini yönetti.
Antalya'nın İbradı ilçesinde mimari tarzından dolayı "düğmeli ev" olarak adlandırılan 40 yapı restore edilerek turizme kazandırılıyor.
Hz. Muhammed'in hayatındaki en önemli olaylardan biri olan Hicret'i konu edinen 3D animasyon türündeki TRT ortak yapımı sinema filmi "Tay"ın ilk gösterimi Ankara'da yapıldı.
Başakşehir Belediyesi tarafından Türkiye-Özbekistan diplomatik ilişkilerinin tesisinin 30. yılına ithafen Özbekistan Devlet Senfoni Orkestrası konseri düzenlendi.
TOKAT'ta işçi emeklisi Dursun Koçyiğit (49), Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan şans oyunları bayisine giderek cebindeki son 30 lirasıyla aldığı Kazı-Kazan 'Milyonerler Kulübü' adlı kupondan 2 milyon lira ikramiye kazandı.
ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin kömür rezervleri açısından son derece zengin ülkelerden biri olduğunu belirterek, “Son keşiflerle birlikte yaklaşık 20 milyar ton kömürümüz var. Linyit ve taşkömürü. Bunun 1,5 milyar tonu bu havzadaki taşkömürü ve son derece kaliteli kömürden bahsediyoruz. Ama yıllık üretimimiz 1 milyon ila 1,5 milyon ton arasında değişiyor. Bu şekilde baktığımızda burayı bin yılda bitiremezsiniz” dedi.
Avrupa Birliği'nin destekleriyle düzenlenen 'Sel-Taşkın Önlenmesi ve Orman Yangınları Risk Yönetimi Projesi' çerçevesinde yağmurun başkenti ve sellerin en çok yaşandığı kent olan Rize'de afet tatbikatı yapıldı.
Doç. Dr. Hatice Yüksel, düzenli zihinsel ve fiziksel aktivitenin yanı sıra sebze, meyve, tahıl ve kuru baklagillerden zengin, kırmızı etten fakir beslenmeyi içeren Akdeniz tipi diyetin Alzheimer'a karşı koruyucu olduğunu bildirdi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türkiye'ye gelen yabancı turist sayısında ve döviz girdisinde 2023 ve sonrasında da artışın devam etmesini beklediğini söyledi.Bağlıkaya, seyahat acentalarının temsilcileriyle buluşmak için geldiği Adana'da, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.
