Artvin'de Kızılay'a büyük ilgi
21.03.2023 - 12:49Artvin’in Borçka ilçesinde Türk Kızılayı Artvin Şubesi tarafından organize edilen kan bağışı büyük ilgi gördü.
- 0
- 0
- 769
Artvin’in Borçka ilçesinde Türk Kızılayı Artvin Şubesi tarafından organize edilen kan bağışı büyük ilgi gördü.
Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dolayısıyla kermes düzenledi.
AK Parti Rize'den milletvekili aday adayı olan Kemal Şamlıoğlu, "Hiçbir şekilde 'siyasetin tek limanı ahlaktır' ilkesinden taviz vermeyeceğiz, tepeden bakan kişi hüviyetinde siyaset yapmayacağız" dedi.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), askerlik çağı, yoklama, celp ve sevk, muvazzaflık ve yedeklik dönemlerini içeren tüm işlemlerin "Askerliğim" bütünleşik hizmetiyle e-Devlet üzerinden hizmete sunulduğunu bildirdi.
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar Rize'de misafir edilmeye devam ediyor.
Uzun ince bir yoldayım / Gidiyorum gündüz gece / Bilmiyorum ne haldeyim / Gidiyorum gündüz gece" dizeleriyle hafızalara kazınan halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun vefatının üzerinden 50 yıl geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 45 bin yeni öğretmen ataması yapılacağının haberini verdi.
Artvin’in Arhavi ilçesinde sokak köpeklerinden kaçan karaca önce dereye düştü daha sonra da bir sitenin bahçesine girdi.
Rizeli vatandaşlar galerilerin şehrin dışına taşınmasını istiyor.
Depremde annesi ve babasını kaybeden, ağabeyini ise enkaz altından çıkartan depremzede Doğukan Arda Barık, Azra Tayircik ile Trabzon'da dünya evine girdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının devreye alınması tarihinin Kahramanmaraş merkezli depremlerle ötelendiğini belirterek, "Nisan sonunda Karadeniz gazını karada yakacağız." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 6 bin 807’si yabancı uyruklu olmak üzere 49 bin 589 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bir binanın bacasında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yeniden Refah Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Depremlerde hasar gören binaların enkaz kaldırma maliyetinin 41,86 milyar lirayı bulması bekleniyor.
Rize'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yoldan yaklaşık 25 metre aşağıya düşen otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti.
Rize Valisi Kemal Çeber, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımlandı.
Gümüşhane’de depremzede çocuklara moral ve motivasyon sağlamak için düzenli olarak her gün eğitsel, denge ve koordinasyon oyunlarıyla spor yaptırılıyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açmasının ardından bölgede etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı. Arama kurtarma çalışmaları sürerken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketindeki son durum hakkında açıklama yaptı. Yaşamını yitirenlerin sayısı 18'e yükseldi.
