Rize'de dereye düşen karaca kurtarıldı
15.05.2023 - 21:41Rize'de dereye düşen karaca, ekipler tarafından kurtarıldı.
- 0
- 1
- 1142
Rize'de dereye düşen karaca, ekipler tarafından kurtarıldı.
Rize Valiliği öncülüğünde yürütülen projede, deprem bölgesinde Çay Sokağı inşa edilecek.
Samsun'da Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında çelenk sunumu yapıldı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, tekerlekli sandalye başta olmak üzere engelli vatandaşların ihtiyaçlarını kısa sürede karşılıyor.
Dün yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Rize’de ilçelerin durumları merak ediliyor. Rize ilçelerinde en fazla oy alan partiler hangileri?
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde %50 üstüne çıkan aday olmamasından dolayı resmi olmayan sonuçlara göre seçim ikinci tura kaldı. Vatandaşın aklında tek bir soru var: Şimdi ne olacak?
Rize'de oy kullanan vatandaşlar, şehirlerinin yanı sıra genel seçim sonuçlarını inceliyor. Rize Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu haberin detayında.
14 Mayıs Pazar günü (bugün) uygulanacak yasakların Resmi Gazete'de yayınlanmasının seçimlerde oy kullanmamanın cezasının olup olmayacağı araştırılıyor. Peki oy kullanmak zorunlu mu? Seçimlerde oy kullanmamanın cezası var mı? Oy kullanmamanın cezası ne kadar? Detaylar haberimizde...
AK Parti Rize 1. sıra Milletvekili adayı Muhammed Avcı, seçim günü yaptığı açıklamasında, “Seçim çok büyük bir zenginlik” dedi.
Rize'nin Taşköprü köyünde yaşayan Hacere Albayrak isimli vatandaş, Salarha'daki bir okulda oyunu kullandı.
Rizeli 85 yaşındaki Havva Mol, oyunu yürüyerek geldiği sandıkta kullandı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu’nda yaptığı açıklamada Rize’de vatandaşın öğle saatlerine kadar yüzde 30 oranında oy kullandığını söyledi.
AK Parti Rize Milletvekili adayı Yılmaz Katmer, Rize’de sandığa giderek oyunu kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde hemşehrileri sabah saatlerinden itibaren oylarını kullanıyor.
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri için yayımladığı illerin geçici milletvekili aday listesinde Rize’den 66 aday var.
Seçmen kağıdı zorunlu olup olmadığı 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oy kullanmaya gidecek seçmenler tarafından sorgulanıyor. Nerede oy kullanacağını öğrenen vatandaşlar, seçmen kağıdı olmadan oy kullanılıp kullanılmayacağını merak ediyor.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çiftekavak mahallesinde çalışmalarına başlanan kavşağın, 1 ay içinde vatandaşın hizmetine sunulacağını müjdeledi.
14 Mayıs Anneler Günü'nde Rize'de bütün kuyumcular vatandaşa hizmet verecek.
İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, İkizdere'nin ilçe merkezine bu kış doğal gaz vermek için çabaladıklarını söyledi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, makam aracı olarak kullanacağı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'u teslim aldı.
