Düşük internet hızına fesih hakkı tanındı
18.01.2022 - 10:43Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Aboneye duyurulan internet hızının sağlanamaması halinde, vatandaşımız ceza ödemeden sözleşmeyi feshedebilecek." dedi.
- 0
- 0
- 1282
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Aboneye duyurulan internet hızının sağlanamaması halinde, vatandaşımız ceza ödemeden sözleşmeyi feshedebilecek." dedi.
BARTIN'da Ukrayna Büyükelçisi Vasyl Bodnar, 1 yıl önce İnkum açıklarında batan kuru yük gemisindeki 6 personeli kurtaran Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline madalya verdi.
RİZE’de ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarı gösteren 53 sporcu ve antrenöre “Sporun Yıldızları” töreninde ödülleri verildi.
AK Parti Rize 105.İl Danışma toplantısı basına kapalı şekilde Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Artvin Milletvekili Rize koordinatörü Ertunç Erkan Balta ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlendi.
Rize Valiliği Türk Halk Müziği Korosu tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezinde konser düzenlendi.
SGK, herhangi bir sosyal güvencesi olmayan ve düşük gelirli vatandaşların, ayda 150,12 lira Genel Sağlık Sigortası primi ödemeleri halinde kendisi ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin sağlık hizmetlerinden faydalanabildiklerini bildirdi.
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, e-Devlet üzerinden "dernek üyelik başvurusu" hizmetinin kullanıma açıldığını bildirdi.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım, vefatının 99. yılında İzmir'deki mezarı başında anıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğal gaz desteğinde başvuruların şubat ayının ikinci yarısından itibaren, ödemelerin ise mart ayının ikinci haftasından sonra başlayacağını bildirdi.
Rize Takip Gazetesinin organizasyonunda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle “Rize’de Yaşam” konulu fotoğraf sergisi Şimal AVM’de açıldı. Sergi bir hafta boyunca ziyarete açık olacak.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Fotoğrafçı Aytekin Kalender'in "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Rize Şimal AVM'de açılışı gerçekleştirilen "Rize'de Yaşam" konulu fotoğraf sergisine katıldı.
Türkiye genelinde 50 ildeki 75 nüfus müdürlüğünde kimlik kartlarına e-İmza yüklenmesine başlandı.
Geçen yıl meydana gelen 187 bin 524 ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasına neden olan unsurların başında sürücü kusurları ilk sırada yer alırken, kusur dağılımında ise araçlarının hızını yol hava ve şartlara göre ayarlayamayan sürücüler başı çekti.
Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutların inşasına başlandı.
CHP Rize İl Başkanlığı, son günlerde birçok alanda yapılan zamlara yönelik açıklama yaptı. Açıklamada 'Bezduk', 'Darlanduk', 'Boğulduk' pankartları açılarak zamlara tepki gösterildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yayımlanan "Atık Getirme Merkezlerinin Kurulması ve İşletilmesi ile Sıfır Atık Uygulamalarına İlişkin Usul ve Esaslar" kapsamında, tek kullanımlık bardak, tabak gibi ürünler ile plastik kullanımının azaltılması amaçlanıyor.
Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut, 4 yıl boyunca şoför esnafı ile sürekli diyalog halinde çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
Rizeli Muhammet Topçu, demlik ve tencereleri açtığı "Demlik ve Tencere Hastanesi'nde tamir ediyor.
Rize'nin İyidere ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında dere yatağında bulunan riskli binaların yıkımına başlandı.
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, 2021'de tüm terör örgütlerden 1140 kişinin etkisiz hale getirildiğini ve bunların 84'ünün sözde üst düzey terörist olduğunu bildirdi.
