Karabük’teki orman yangını 2’nci gününde; müdahale sürüyor
08.08.2025 - 17:17Karabük’ merkeze bağlı Arıcak köyü yakınlarında dün çıkan orman yangını devam ediyor. Vali Mustafa Yavuz, “Şu ana kadar yangın çevrelenmiş durumda.
- 0
- 0
- 1791
Karabük’ merkeze bağlı Arıcak köyü yakınlarında dün çıkan orman yangını devam ediyor. Vali Mustafa Yavuz, “Şu ana kadar yangın çevrelenmiş durumda.
Çamlıhemşin Kaymakamlığı ve Çamlıhemşin Belediyesi ortaklığında düzenlenen “Bir Vadinin Kalbinden: Çamlıhemşin” başlıklı yarışma, bölgenin eşsiz doğasını, kültürünü ve insan hikayelerini kadrajına sığdırmak isteyen yetenekli katılımcıları bekliyor.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Akyazı’da bulunan Çocuk Trafik Eğitim Merkezine, İstanbul’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin adı verilerek ailesine sürpriz yapıldı.
Tokat’ın Zile ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada evli çift ile 2 aylık bebekleri hayatını kaybetti, kızları ile diğer otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, "Bugün 3 insanımızdan bir tanesi sigara, tütün kullanıyor.
Bolu'nun Göynük ilçesi Tekirler köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
Trabzon'un Arsin ilçesinin önemli gelir kaynaklarından biri olan ve coğrafi işaret tescili olan 'Arsin foşa fındığı' hasadı törenle başladı. İlk hasatta bahçelere girenler, bellerine bağladıkları çuvallarla ağaçlardan fındık topladı.
Zonguldak’ta konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli önderliğinde başlayan süreç Türkiye’yi tarihi bir noktaya getirmiştir.
Çaykur Rizespor, bugüne kadar Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında oynadığı 23 karşılaşmada sadece 5 kez sahadan 3 puanla ayrıldı.
ÇAYKUR, üreticilere gönderdiği kısa mesajla kontenjan uygulamasının randevulu alım sistemiyle dekara 30 kilograma yükseltildiğini duyurdu.
Çaykur Rizespor, 2025-2026 sezonuyla birlikte Türk futbolunun en üst kademesi olan Süper Lig'de 24. sezonunu geçirecek.
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi Üroloji ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı Prof. Dr. Selçuk Sılay, idrar kesesi işlev bozukluğunda erken teşhisle çocukların hem fiziksel hem de psikolojik olarak korunabileceğini belirtti.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek üç evi küle çevirdi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Tokat’ın Zile ilçesi Karayün mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 çocuk da ağır yaralandı.
Market alışverişinden çıktı, hastanelik oldu: Kaza anı kamerada
Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.
Tokat'ta 32 hektarlık alan kentsel dönüşüm alanı ilan edilerek modern ve güvenli yaşam alanları için çalışmalar başlatıldı.
Bolu’da düzenlenen "Gönüllü Hasat Etkinliği"nde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ile gençler, ahududu ve çilek tarlalarında hasada katılarak üretime destek verdi.
Trabzon'un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy Mahallesi'nde 7 Ağustos 1998'de meydana gelen sel ve heyelanlarda hayatını kaybeden 47 kişi için anma töreni düzenlendi.
Ankara merkezli yapılan sahte diploma operasyonunda gözaltına alınıp tutuklanan Adanalı sanık İsa Can E.'nin çoğu dolandırıcılık olmak üzere 44 suç kaydı olduğu öğrenildi.
