81 yaşındaki adamın organları başkalarına umut oldu
14.01.2025 - 19:31Beyin kanamasına bağlı 7 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 81 yaşındaki Bekir Erzen’in karaciğeri ve 2 böbreği alınarak İzmir’de organ bekleyen hastalara gönderildi.
- 0
- 0
- 4127
Beyin kanamasına bağlı 7 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 81 yaşındaki Bekir Erzen’in karaciğeri ve 2 böbreği alınarak İzmir’de organ bekleyen hastalara gönderildi.
Samsun'da bir otobüs şoförü, ani şerit değiştirerek önüne çıkan tankeri zamanında fark edince muhtemel bir facianın eşiğinden dönüldü.
Amasya'nın Suluova ilçesinde elektrik dağıtım trafosu yanında, vücudunda yanıklar olan erkek cesedi bulundu.
Rize'de oğlunun darp edildiğini iddia eden kadın market çalışanını silahla vurarak yaraladı.
Rize'de geçirdiği trafik kazasının ardından, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tekin Balsüzen yaşamını yitirdi.
B12 vitamini eksikliği en çok 0-24 ay arası çocuklarda görülüyor. B12’nin hayvansal gıdalar yoluyla alındığını belirten Uzm. Dr. Emine Belgen, bebeklerde görülen B12 eksikliğinin nörolojik sorunlara neden olabileceğini belirterek önemli tavsiyelerde bulundu.
Zanzibar’ın adalarından biri olan ve gıdaya ulaşmakta ciddi sorunlar yaşayan Tumbatu Adası, Türk hayırseverlerin desteğiyle adada yaşayan kadınların emek verdiği bir sanat projesiyle tam donanımlı ilk balıkçı teknesine kavuştu.
Son dönemlerde artan lastik fiyatları sürücüleri çıkma lastiğe yönlendirdi. Diyarbakır’da lastik ustası ve işletme sahibi Şehmus Kayalı, işlerin yoğunlaştığını ve sıfır lastik alamayanların çıkma lastiğe yöneldiğini anlattı.
Rize'de trafik kazası sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 18 yaşındaki Medine Yılmaz'ın organları, 5 kişiye nakledilecek.
Yaprak Dökümü dizisinin efsane isimlerinden Bedia Ener Öztep hayatını kaybetti. Usta sanatçının vefat haberi sevenlerine, oğlu Instagram hesabından; “Hoş çakalın, ben melek oldum…” notuyla duyurdu.
Rize Orta Cami’nin tanınmış esnaflarından ve sevilen simalarından Yaşar Selamet 75 yaşında vefat etti.
Samsun'da 24 yaşındaki kadın, evden 12 milyon 250 bin liralık hırsızlık olayıyla ilgili çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Sinop'un Durağan ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapımı tamamlanan 177 konut ile 4 iş yeri hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni evlenecek gençlerimize Aile ve Gençlik Fonu dahilinde verdiğimiz faizsiz kredi desteğini 81 ilimizin tamamında uygulamaya alıyoruz" dedi.
Rize'de geçtiğimiz yıl, 7 bin 587 kişi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla istihdam edildi.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde eğitim sonrası kadın kuaförlük belgesi alan Zehra Mutlu Zerey, mesleği yerine yardım için gittiği kuzeninin sanayideki iş yerinde oto boyacısı oldu. Araçların renk kodlarına göre özel olarak boya hazırlayan Zerey, işini sevdiğini belirtiyor.
Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta denize açılan balıkçılar avladıkları kasalar dolusu balıkla limana döndü.
Trendyol Süper Lig'in 19 haftalık ilk yarısında 24 puan toplayan Çaykur Rizespor, istikrarsız bir görüntü çizdi.
Osmanlı döneminde Rus işgallerine uğradığı sırada Erzurum'dan götürülen esir sancaklar ile birçok tarihi emanetin, ana vatana iadesi talep ediliyor.
Rize'de görev yapan matematik öğretmeni Büşra Nayıroğlu, 'Eğitimin Nobeli' olarak adlandırılan 'Küresel Öğretmen Ödülü'nün (Global Teacher Award) sahibi oldu.
