Dehşet! Kızını ve birlikte yaşadığı kadın öldürüldü
12.01.2025 - 20:15Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde kızını ve birlikte yaşadığı kadını silahla öldüren kişi, intihar girişiminde bulundu.
- 0
- 0
- 2404
Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde kızını ve birlikte yaşadığı kadını silahla öldüren kişi, intihar girişiminde bulundu.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, Karadeniz açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Trabzon'da yaşayan 17 yaşındaki Yavuz Selim Durmuş, kendi imkanlarıyla öğrendiği Japonca sayesinde 5 aylık eğitim bursu kazanıp, çocukluk hayali olan Ertuğrul Fırkateyni Şehitleri Anıtı'nı ziyaret etme imkanı buldu.
Samsun'da alacak verecek meselesinden husumetlisiyle parkta buluşan şahıs, pompalı tüfekle 3 kişiyi yaraladı.
İstanbul Havalimanı'nda kargo kutusunda bulunan ve koruma altına alınan goril yavrusuna ‘Zeytin' ismi verildi.
- Mersin'de dün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve '1 Milyon Mehmet' lakabıyla fenomen olan 56 yaşındaki zihinsel engelli Mehmet Bucak, bugün sevenlerinin göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Malatya Valiliği, kentteki Battalgazi Devlet Hastanesi’ne yönelik asılsız bomba ihbarının, oynadıkları oyunun etkisinde kalan çocuklar tarafından yapıldığını açıkladı.
Antalya'da köprüden düşen otomobilin sürücüsü öldü.
ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde devam eden orman yangınlarının 5. gününde alevler yeniden yerleşim alanlarını tehdit etmeye başladı.
Starbucks'ın 2024 mali yılı genelindeki küresel karşılaştırılabilir mağaza satışları yüzde 2 düşerken, McDonald's'ın küresel satışları, 2024 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 1,5 azaldı.
izespor taraftar gruplarından Cümle Alem, bir kez daha yeşil-mavili renklere olan bağlılığını göstererek yeni bir adım atıyor.
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde yaşayan Dilek İnam, çırak bulmakta güçlük çeken eşine tarım makineleri imalat ve tamirinde yardım ederek aile bütçesine katkı sunuyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı aylığının 4 bin 664 liraya, yüzde 70 ve üzeri engelli raporu bulunan kişilerin aylıklarının 5 bin 584 liraya, evde bakım yardımının 10 bin 125 liraya ve Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemesinin de 7 bin 94 liraya yükseltildiğini bildirdi.
Yemek yerken ekmek parçasının nefes borusuna kaçması neticesinde hayatını kaybeden 35 yaşındaki vatandaş, memleketi Çorum'da toprağa verildi.
Rize’nin İyidere ilçesinde, Belediye Başkanı Saffet Mete’nin öncülüğünde başlatılan doğalgaz projeleri hızla devam ediyor. İlçede, bugüne kadar 43 kilometre doğal gaz hattı döşendi ve abone sayısı bini aştı. Yapılan çalışmalar, hem çevreye olumlu etkiler sağlıyor hem de ilçede yaşam kalitesini artırıyor.
Karabük'te tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında ekim alanı 2024'te bir önceki yıla göre yüzde 74 artışla 767 dekara çıkarıldı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri, Cumhuriyet'in 101. yılı dolayısıyla 101 fidanı toprakla buluşturdu.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, Doğu Karadeniz'de son günlerde meydana gelen küçük düzeyde ivme oluşturan depremlerin yapılarda hasar oluşturmadığını belirterek, "Bu anlamda rahat olmalıyız, rahat olmakla birlikte ileride oluşabilecek büyük depremler için de gerekli hazırlıkları yapmamız gerekiyor." dedi.
Rize’de yatırım çalışması nedeniyle 2 mahallede elektrik kesintisi yaşanıyor.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) tarımsal öğretimin 179. yılı ve Tarım Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.
