Türkiye Yüz Ölçümünü Değiştiren Hastane Deniz Dolgusu, Uydu Fotoğraflarında
10.01.2023 - 11:33RİZE'de yapılacak Şehir Hastanesi'nde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekarelik alandaki 1 yıl süren deniz dolgusu tamamlandı.
- 0
- 0
- 1319
RİZE'de yapılacak Şehir Hastanesi'nde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekarelik alandaki 1 yıl süren deniz dolgusu tamamlandı.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinde Çaykur Rizespor, Ankara Keçiörengücü'nden 25 yaşındaki kanat oyuncusu Ibrahim Olawoyin'i kadrosuna kattı.
Rize'nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda bu yıl 15. kez düzenlenecek Ayder Kar Festivali 28 ve 29 Ocak 2023 tarihlerinde yapılacak.
Samsun'un Terme ilçesinde üretilen el yapımı bateri zilleri, birçok ülkedeki müzisyenler tarafından tercih ediliyor.
Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, dünyada türünün ilk örneği olan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanını, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırtına obüslerinin sayısını önümüzdeki dönemde yeni teslimatlarla toplamda 140'a kadar çıkaracaklarını açıkladı.
RİZE Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, “Ülke gündemini işgal eden suç türlerine baktığımızda ilimizde yüksek oranda bir suç işleme oranı yok.” dedi.
TÜRKİYE'de sadece Rize'nin Kaçkar Dağları'nda yapılan helikopterli kayak sporu heliskinin bugün planlanan sezon açılışı, yüksek kesimlerde etkili olan kar ve fırtına nedeniyle ertelendi.
RİZE'de 3 çocuk, 5 torun sahibi Fatma (60) ve Muhammet Baştopçu (73) çifti, 40'ıncı evlilik yıl dönümlerini gelinlik ve damatlık giydikleri düğünle kutladı. Dans edip eğlenen Fatma Baştopçu, "Evlenirken gelinlik giyememiştim, içimde kalmıştı" derken; Muhammed Baştopçu da "Biz bundan sonra çok daha güzel günler yaşamayı umut ediyoruz" diye konuştu.
Rize'de kot farkı nedeniyle yoldan yüksekte kalan siteye yaşlı ve engellilerin rahat ulaşabilmesi için 9 metrelik çevre duvarına asansör yapılıyor.
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 4 yeni film vizyona girdi.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinde Çaykur Rizespor, defans oyuncusu Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattı.
Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor eski futbolcusu Okechukwu Azubuike'yi kadrosuna kattı.
RİZE'nin Çayeli ilçesinde kontrolden çıkıp bariyere saplanan otomobilin sürücüsü emekli öğretmen Nuri Özbulut (71) hayatını kaybetti, yanındaki Erol Kılıç (45) yaralandı.
Rize'deki yatırım ve projelerin takibi için Ankara’ya giden Vali Kemal Çeber, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci’yi ziyaret ederek şehirdeki sağlık yatırımlarıyla ilgili istişarede bulundu.
KASTAMONU'da, eski MHP Taşköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Gizem Memioğlu (41), evinde ölü bulundu.
ARTVİN’de Kafkasör Boğa Güreşleri’nin geçen yılki şampiyonu 850 kilogramlık 7 yaşındaki ‘Vefa’ adlı boğa, Bursa ve Artvinli 2 iş insanı tarafından 500 bin TL’ye satın alındı.
ARTVİN'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerine inşa edilip, su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'nda su yüksekliği 60 metreye ulaştı.
AMASYA'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardından fenalaşıp hayatını kaybeden Melis Kıymet (7), sınıfında anıldı.
Rize'de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Matematik Seferberliği' projesi kapsamında etkinlikler devam ediyor.
