Diş protez laboratuvar hizmeti alınacaktır
12.11.2022 - 11:33DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
- 0
- 0
- 610
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
Uzmanlar, solunum yolu enfeksiyonlarında artış yaşandığını, birçok hastanın geçmeyen öksürük şikayetiyle hastaneye geldiğini belirterek, özellikle çocuklar, hamileler ve risk grubundakilerin grip belirtisi durumunda hekime başvurmasını önerdi.
ABD'de yapılan bir araştırmada, tekrarlanan Kovid-19 enfeksiyonlarının, "organ yetmezliğine ve ölümlere yol açabileceği" tespit edildi.
İddianamede, FETÖ elebaşı Gülen'in de aralarında bulunduğu 10 şüpheli, "tasarlayarak öldürme", "tasarlayarak öldürmeye azmettirme", "suç örgütü yöneticiliği" ve "suç örgütü üyeliği" ile suçlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi için gittiği Özbekistan'daki temaslarını tamamlayarak yurda döndü.
RİZE'de gerçekleştirilen operasyonda gümrük kaçağı 27 cep telefonu ele geçirdi, 3 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
TÜRKİYE, Gürcistan, Romanya ve Bulgaristan'ın, Karadeniz'i tehdit eden deniz çöpleri ve mikroplastik (5 milimetreden daha küçük plastik parçacıkları) kirliliğine karşı başlattığı ortak mücadele kapsamında Trabzon'da toplanan deniz çöplerinden sergi açıldı.
ÇAY İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ,“Kuruçay satışımızda hedefimiz olan 160 bin tonu geçeceğiz.
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, "Milletimiz 'Yeniden Refah' diyor, akın akın Yeniden Refah’a koşuyor. Yeniden Refah Partisi olarak ittifakımız milletimizledir" dedi.
Rize'de, Milli Eğitim Bakanlığı’nın '10 Bin Anaokulu Projesi' kapsamında Salarha beldesi Kolkulukaya mahallesinde yapılan Ahmet Hamdi Yılmaz Anaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.
TRABZON VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), dünya üzerinde eşit yapılmayan aşı dağılımının savunmasız insanları aşıdan mahrum bıraktığını açıkladı.
Avrupa Birliği'nin (AB) ilaç düzenleyicisi Avrupa İlaç Kurumu (EMA), ilaç firması Sanofi Pasteur'ün geliştirdiği Kovid-19 aşısının takviye doz olarak kullanılabileceğini bildirdi.
Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde, taciz ateşi açan 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
ZONGULDAK'ta sahibinin peşinden adliye binasına giren 'Haydut' isimli köpeği, avukat Nergis Tetik dışarı çıkardı.
TRABZON’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca kentsel dönüşüm çalışması başlatılan, dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de, altyapı çalışmalarının ardından üstyapı için harekete geçiliyor.
