Çaykur Rizespor, Bülent Uygun ile 1,5 Yıllık Anlaşma İmzaladı
07.03.2021 - 15:02Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktör Bülent Uygun ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
- 0
- 0
- 1005
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktör Bülent Uygun ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında "Belediye Blokları"nın yıkımı devam ediyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig'de mücadele eden Güneysu Spor Lisesi erkek voleybol takımı, 1. Lig'e yükselmek için play-off maçlarına çıkacak.
İçişleri Bakanlığının genelgesiyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında oluşturulan "Dinamik Denetim Modeli" sürecinde "Haftalık Tematik Denetim Planı" hazırlanacak.
Ankara Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 4 aydır tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan'a (48) karaciğer nakli yapıldı. Sağlık durumu iyi olan Taşıyan'a, bir kaç gün içinde kızkardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.
TRABZON'un Tonya ilçesinde, Refah Partisi İlçe eski Başkanı Mahir Kadıoğlu (69), yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, kaldırıma çıkarak merdivenlerde asılı kalan otomobilin sürücüsü Hayri H. ve arkadaşı Talat A., araçtan çıkıp restoranda yemek yedi.
RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı değişimlere ticaret odalarının ayak uyduramadığını belirterek, "Tüm ticaret kanunlarının değiştiği, hukuk anlamında birçok değişimlerin olduğu dönemde ticaret odalarının seçimi, yönetimi halen daha eski sistemle devam ediyor. Bu sistemin artık çalışmadığı çok net bir şekilde ortaya çıktı." dedi.
SAMSUN’da hayvanseverler tarafından bulunan hasta sokak köpeği, Büyükşehir Belediyesi’nin Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi’nde tedavi edildi.
Çaykur Rizespor’da Rumen teknik direktör Marius Sumudica’nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
ARTVİN'deki Sarp Sınır Kapısı'nda, yurda yasa dışı yollardan sokulmaya çalışılan piyasa değeri 95 bin liralık 498 kutu kaçak ilaç ele geçirildi.
KARADENİZ Bölgesi'nde 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak 2 bin 600 kilometre uzunluğundaki Yeşil Yol projesinin pandemi sonrası bölge turizmine doping etkisi yapması bekleniyor.
ARTVİN’in Şavşat ilçesinde minibüs şoförleri, Ardahan-Artvin karayolu üzerinde yapılması planlanan tünelin bir an evvel hayata geçmesi için kardan tünel yaptı ve üzerine de 'Sahara tüneli' yazdı.
TÜRKİYE’nin diğer bölgelerine oranla 'çok yüksek riskli' kategoride olan Karadeniz'de, Covid-19 virüsünün hızlı yayılımının takibi ve tespiti için özel bir çalışma başlatıldı.
AMASYA'da koronavirüs tedavisi gören Nazmi Küçük (74) ve eşi Saliye Küçük, 10 saat ara ile hayatlarını kaybetti.
Süper Lig'de geçen sezon Gaziantep FK'da başarılı bir grafik çizen ve bu sezon ortasında Çaykur Rizespor'un başına geçen Marius Sumudica, alınan kötü sonuçlar nedeniyle görevi bırakıyor.
Türkiye’de Rap müziğin yeni popüler olduğunu söyleyen Genç şarkıcı Fırat Acar, “Rap müzik, tam olarak benim karakterimi yansıtıyor diyebilirim.
BOLU Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde görevli akademisyenlerin yaptığı araştırmaya göre pandemi döneminde Türkiye'de gıda israfının azaldığı ortaya çıktı.
MEB, ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarındaki yüz yüze eğitimlerde bir ders saatinin 30 dakika olmasına karar verdi. Meslek liselerinde günde en fazla 10, diğer ortaöğretim kurumlarında ise 8 ders saati eğitim yapılmasını kararlaştırdı.
RİZE'nin Çamlıhemşin ilçesinde dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası’nda kentsel dönüşüm kapsamında dağ yamacının içerisine 1732 araçlık otopark inşaatı sürüyor.
