Rize'de Çay Çalıştayı için çalışmalar yapılıyor
06.10.2023 - 15:52Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, tüm paydaşları katılımı ile 'Çay Çalıştayı' düzenlemek istediklerini dile getirdi.
- 0
- 0
- 6106
Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, tüm paydaşları katılımı ile 'Çay Çalıştayı' düzenlemek istediklerini dile getirdi.
Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, gelen ihbar üzerine yaralanan yavru köpeği bulunduğu ortamdan alarak, tedaviye aldı.
Adet kanamasındaki artış, adet süresinde uzama ve adet arası kanama miyom belirtileri arasında yer alıyor.
Düzce'nin Yığılca ilçesinde fındık ayıklama işlemi yapılan fabrikada çalışan kadınlar, ürünün kalitesinin düşmemesi için yoğun mesai harcıyor.
İl Özel idaresi Giresun’un gözde turizm merkezlerinden biri olan Yağlıdere Gölyanı Obası’nın eski görünümüne kavuşması için başlattığı çalışma sürüyor. Gölyanı Obası’nda bulunan doğal gölün özellikle yaz aylarında su seviyesinin çekilmemesi için su bağlandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde, Çeltik Hasat Günü etkinliği gerçekleştirildi.
Rize’nin simgesi olan “Atmaca” Rize eniştesi Erzurumlu iş insanı Serkan Demir, tarafından parfüm markası oldu.
Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’nde alkollü olduğu belirlenen 2 şahsın yakınlarını ziyaret için geldiği hastanede güvenlik görevlileri ile yaşadığı arbede sırasında göğsüne darbe alan ve sonrasında kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi yaklaşık bir aydır süren yaşam mücadelesini kaybetti. Güvenlik görevlisi için Farabi Hastahesi Başhekimliği önünde tören düzenlendi.
Ticaret borsalarında Ağustos 2023 döneminde 19 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.
Rize'de Sosyal Güvenlik Kurumu'nda (SGK) istihdam edilmek üzere 5 sözleşmeli personel alımı yapılacak.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, çalışmaların sürdüğü yeni otobüs terminalinin 12 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa edileceğini, inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve terminal binasının modern bir görünüme sahip olacağını vurguladı.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nden 2023 yılı Ocak-Eylül döneminde yapılan ihracat rakamı 1 milyar doları aştı.
Trabzon’un iki ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda 41 kilogram 954 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
FINDIKLI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Trabzon’un dünyaca ünlü turizm merkezi olan Çaykara ilçesi Uzungöl’deki işletmecilere ilk yardım eğitimi verildi.
Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ), 2023 için küresel mal ticaretine ilişkin büyüme beklentisini savaş, yüksek enflasyon ve faiz nedeniyle yüzde 1,7'den 0,8'e çekti.
İstanbul Bahçelievler’de 3 kişinin öldüğü patlamanın, ocağa bağlı doğal gaz bağlantı hortumunun kasıtlı olarak kesilmesi sonucu meydana geldiği tespit edildi.
Artvin'de jandarma ekiplerince geçen ay gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 9 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Emeklilere verilmesi düşünülen 29 Ekim 100. yıl Cumhuriyet Bayramı ikramiyesine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bir çalışma yürüttüğü iddia ediliyor. Peki, emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ödemesi yapılacak mı?
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) öğrenim gören iki öğrencinin geliştirdiği projelerine destek verdi.
