Rize’de TOKİ kurası çekildi
19.10.2023 - 12:21Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Rize Merkez Hayrat Mahallesi'nde 283 adet konut, 14 adet dükkan kapsamında üreteceği 23 adet 1+1 konut satışı için kura çekimi yapıldı.
- 4
- 0
- 9981
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Rize Merkez Hayrat Mahallesi'nde 283 adet konut, 14 adet dükkan kapsamında üreteceği 23 adet 1+1 konut satışı için kura çekimi yapıldı.
Giresun İl Özel idaresi tarafından tamamlandığında 32 köyün içme suyu ihtiyacını karşılayacak 52 milyon liralık su projesi devam ediyor.
Fındıkta büyük tehdit oluşturan kahverengi kokarca zararlısına karşı mücadele için Giresun Ziraat Odası’nda toplantı gerçekleştirildi.
Yazar Aziz Nesin’in filmlere de konu olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” romanını aratmayacak olay Giresun’da yaşandı. Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur, 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bir taraftan hukuk mücadelesi verirken, diğer taraftan evlendi, resmi nikah yaptıramadı, 4 çocuğunu ise kardeşinin nüfusuna kaydettirmek zorunda kaldı.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağında 14 Ekim 2022'de 43 işçinin hayatını kaybettiği, 9 işçinin yaralandığı patlamaya ilişkin 7'si tutuklu 23 sanığın yargılandığı davada ara karar açıklandı.
Rize'de sabah saatlerinde etkili olan yağmurla birlikte, okul çevrelerinde yaşanan yoğunluk trafiği felç etti.
Bursa'nın Gemlik ilçesinde 45 gündür kayıp olan evli, 2 çocuk annesi Nevrigül Alan (22), zeytinlikte ölü bulundu.
Artvin'de, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki amacıyla "Filistin'deki Bebeklerin Çığlığı" konulu resim sergisi açıldı.
Artvin’in Yusufeli ilçesi baraj suları altına kalırken, yeniden inşa edilen ilçenin ekonomisine ve kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Türkiye’nin farklı illerinden gelen bilim adamları sempozyumda bir araya geldi.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen tefecilik operasyonunda 77 kişiyi mağdur ettiği tespit edilen 3 şüpheli yakalandı.
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hakem kadrosu belli oldu.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kadın başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulunurken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Rize'de bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.
Rize Ticaret Sanayi Odası (RTSO) ile Batman Ticaret Sanayi Odası (BATSO) arasında imzalanan protokolle Rize-Erzurum-Batman arasında ulaşımı rahatlatacak ‘sevgi yolu’ projesi hayata geçecek. Rize-Batman arasında yapılacak yol ile liman kenti haline gelecek.
Trabzon'un Ortahisar ilçesi Geçit Mahallesi’nde hayata geçirilen ‘En Mutlu Köy’ projesinin açılışı için geri sayım başladı. Mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait olan alanda inşa edilen ‘En Mutlu Köy’ Projesi'nin yıl sonuna kadar hizmete girmesi bekleniyor.
Devlet memurlarının 5 lira 40 kuruş olan saat başı fazla çalışma ücreti, yeni yılda 10 lira 10 kuruşa yükseltilecek.
Türkiye'den 9 ayda 94 ülkeye 8 milyon 624 bin dolarlık pul biber satıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ve Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 'Hekimliğe Merhaba' sempozyumu düzenlendi.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Küresel Acil Durum Direktörü Mike Ryan, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine saldırısıyla ilgili, sağlık hizmetlerine ve çalışanlarına yönelik her saldırının, uluslararası hukukun ihlali olduğunu belirtti.
