Sivas'ta kadınlar, 3 çocuk annesi Gonca Özdemir için yürüdü
26.06.2025 - 18:06Sivas'ta yatağında baygın bulunan ve hastanede hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Gonca Özdemir (33) için Suşehri ilçesinde yürüyüş düzenlendi.
- 0
- 0
- 1243
Sivas'ta yatağında baygın bulunan ve hastanede hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Gonca Özdemir (33) için Suşehri ilçesinde yürüyüş düzenlendi.
Ordu'da kayıp olarak aranan Cevat Günkaya (76) ile Dursun Ali Çelebi'nin (79), uçuruma yuvarlanan kamyonetin içerisinde cansız bedenleri bulundu.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı tarafından yürütülen ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından desteklenen Samsun Uluslararası Öğrenci Akademisi 2025 projesi kapsamında, yabancı uyruklu öğrencilerin yaptığı Ebru sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Bolu'da sosyal medya hesabında tehlikeli motosiklet kullandığı görüntüleri paylaşan motosiklet sürücüsü, trafik ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Yaptığı hatayı kabul eden sürücü, "Böyle eğleniyorduk ama bundan sonra dikkat edeceğim" dedi. Ehliyetine el konulan sürücü gözaltına alındı.
Sinop'ta yaralı ve bitkin halde bulunan martılar tedavilerinin ardından doğaya salındı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) 2025 yılı yaz kararnamesiyle görev yeri değiştirilen Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Afyonkarahisar’a atandı.
Tokat'ın Niksar ilçesinde hafif ticari aracın park halindeki kamyona çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi 2024-2025 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleşti. İlahiyat Fakültesinden mezun olan Sümeyye Bulut eğitim sürecinde hem hafız olmayı başardı hem de fakülteyi birinci olarak bitirdi.
Trabzon Kent Konseyi tarafından düzenlenen 'İklim Değişikliği ve Su Sempozyumu' ikinci gününde de sürdü.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreninde öğrencilerini coşkulu bir törenle uğurladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bugün Türkiye, bölgesinde caydırıcı, dünyada saygın bir güvenlik gücü haline gelmiştir.
"Şair ceketli çocuk" olarak tanınan sanatçı Kazım Koyuncu, vefatının 20. yılında memleketi Artvin'in Hopa ilçesindeki mezarı başında anıldı.
Rize'nin Güneysu ilçesinde yapımı devam eden 100 yataklı Tenzile Erdoğan Güneysu Devlet Hastanesi'nin 2026'da hizmete alınması planlanıyor.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Efe Yaşar (3), toprağa verildi.
İsrail-İran arasındaki çatışmaların durulması altın fiyatlarına nasıl yansıdı merak ediliyor. Dün değer kaybeden altında bugün yükseliş var. İşte altın piyasasında son durum...
İstanbul'un kırsal ve yeşil alanlara yakın bazı ilçelerinde yılan görülme sıklığının artması vatandaşlarda endişeye yol açarken, uzmanlar ekosisteme sağladığı faydalar nedeniyle zaruri olmadığı sürece yılanların öldürülmemesi gerektiğini belirtti.
Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde arıların soktuğu eski Çamlıca Mahallesi muhtarı Hasan Yamaç (73), yaşamını yitirdi.
Gümüşhane 'de kene ısırması sonucu bulaşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırılan çoban Alaattin Uzuntürk (39), hayatını kaybetti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, tarihi Kızlar Manastırı’nda düzenlenen ‘Filistin Hafızasında Genç İzler’ projesinin kapanış programına katıldı, “Bu zulme karşı sessiz kalmak, insanlık vicdanına ihanettir Bu eserlerle sadece bir farkındalık değil, insanlık onurunun sesi yükseliyor” dedi.
Sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın hayatını kaybetmesiyle son günlerde gündeme gelen anoreksiya nervoza hastalığı hakkında bilgi veren Dr. Öğretim Üyesi Şule Arslan, sosyal medyanın da etkisiyle özellikle kız çocuklarının risk altında olduğunu belirtti.
