FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNYANGIN YÖNETMELİĞİ STANDARTLARINA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ VE TADİLAT İŞLERİ
10.06.2025 - 00:00
- 1
- 0
- 3139
Samsun'da bariyere çarpıp devrilerek yaklaşık 400 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü su kanalına savrulup hayatını kaybederken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Ordu’da yol kenarında yürürken hafriyat kamyonunun çarptığı Gülser Uçan (75), hayatını kaybetti.
Programa Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Sorumlusu Mkyk Üyesi Cengiz Erduran İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyelerinin Yanında Birçok Parti Mensubu Ve Vatandaşlar Katıldı.
Artvin-Yusufeli karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Bakan Yumaklı, sera OTB’lerin hem tarımsal üretimin yapıldığı, hem paketleme ve buna benzer ihtiyaçların yerine getirildiği hem de ürünlerin pazara gönderildiği bir yapıda tasarlandığına dikkati çekerek bu tesislerde aynı zamanda, teknolojinin ve iyi tarım uygulamalarının da en üst seviyede gerçekleştirildiğini vurguladı.
SAMSUN'un Canik ilçesinde yaşayan Elif Acar (30) ve Mustafa Can Kayacı (32) çiftinin 7 yaşındaki çocukları Mustafa Emir Kayacı'ya, 1 yaşında Duchenne Musküler Distrofi (DMD) kas hastalığı teşhisi konuldu. Ailesi yaşıtları gibi koşup oynayamayan Emir için valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Anne Acar, "Evladımın yatağa bağlı kalmasını, gözümün önünde erimesini istemiyorum" dedi.
45 yaşında üniversite hayalini gerçekleştiren Sevim Karataş, hayatı boyunca yaptığı minyatür ve tezhip eserleri mezun olacağı yıl, okuduğu fakülte koridorunda sergiledi.
Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cenap Zeybek, çocuklarda hipertansiyonun sinsi ilerlediğini ve çoğu zaman geç fark edildiğini ifade ederek, çocukların tansiyonlarının düzenli ölçülmemesinin, bu "sessiz düşmanın" belirlenmesini geciktirdiğini belirtiyor.
Gazze’ye insani yardım taşıyan Madleen Özgürlük Gemisi’nde bulunan Türk aktivist Şuayb Ordu, İsrail güçleri tarafından kaçırıldı. İsrail baskınından önce konuşan Ordu, hedef gösterilme ve kötü muamele riski taşıdığını belirtmiş, “Devletim sahip çıkmalı” diyerek Türkiye’ye çağrıda bulunmuştu. İşte Şuayb Ordu’nun yaptığı son açıklamanın detayları…
Gazze Şeridi'ne insani yardım ulaştırmak için yola çıkan ve 12 insan hakları savunucusu aktivistin bulunduğu Madleen gemisine, İsrail ordusunun müdahale ettiği ve gemiyle irtibatın kesildiği bildirildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ayşe Aşçı, geçirdiği elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.
Rize'nin Çayeli ilçesinde hafif ticari aracın refüje çarparak takla attığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Erzurum’un Köprüköy ilçesinde balık tutmak için Aras nehrine giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti.
Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte balık satışlarında durgunluk yaşanıyor.
Hatay'ın Arsuz ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Motosikletin otomobile ok gibi saplandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Samsun’da beyin ölümü gerçekleşen 61 yaşındaki kadının organları, nakil bekleyen 3 hastaya yaşam umudu oldu.
Erzurum'un Uzundere ilçesinde bulunan ve Avrupa'nın en yüksek üçüncü, Türkiye'nin ise en büyük şelalesi olma özelliğini taşıyan Tortum Şelalesi, kar sularının erimesiyle birlikte coşarak ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.
Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beğendik Beldesi yolunda meydana gelen trafik kazasında otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
