Kayıp olarak aranan kadının cesedi bulundu
14.08.2024 - 17:08Giresun'da kendisinden haber alınamayan 27 yaşındaki kadın ölü bulundu.
- 0
- 0
- 2844
Giresun'da kendisinden haber alınamayan 27 yaşındaki kadın ölü bulundu.
Sağlık Bakanı Memişoğlu, "Maymun çiçeği ve Kovid-19 ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Ancak şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil." dedi.
Doğu Karadeniz’de 200 bini aşkın kişi çay üreticiliği yapıyor. Peki yaş çay fiyatı nasıl belirleniyor?
Çaykur Rizespor, genç futbolcu Bedirhan Çalhanoğlu'nu kadrosuna kattı.
Milli Savunma Bakanlığı, Kıbrıs Barış Harekatı kapsamında 14 Ağustos 1974'te başlatılan ikinci harekata ilişkin mesaj yayımladı.
İktidarın çay tarımında izlediği politikayı eleştiren CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, "Kimse çay üreticilerimizi mağdur edemez. Buna izin vermeyeceğiz." dedi.
Avustralya'da yapılan araştırma, yaygın solunum yolu hastalıklarından ağır etkilenen ya da hayatını kaybedenlerde, yağ asidi üretiminde rol oynayan "OLAH" adlı enzimin seviyesinin daha yüksek olabileceğini ortaya koydu.
Sağlık uzmanları, gençler arasında ruhsal hastalıkların artışının "en ciddi halk sağlığı sorunu" olduğunu değerlendiriyor.
Teknopark İstanbul Genel Müdürü Özsoy, HIT-30 Programının çiplerin Türkiye'de üretilmesi için çok önemli bir adım olduğunu belirterek "Ülkemizin çip sektöründe yetkinlik kazanması teknoloji ihracatımızı destekleyecektir." dedi.
Kalkınma ajansları, Türkiye'de bölgesel kalkınmanın sağlanması ve yerel değerlerin harekete geçirilmesi amacıyla geçen yıl 621 projeye 1,7 milyar lira destek verdi.
Rize L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü'nde kalan hükümlü T.Y., açılan atölyelerde rölyef ve gemi yapmayı öğrendi. T.Y., yaptığı ürünleri cezaevi dışarısında kardeşinin yardımıyla açtığı hediyelik eşya dükkânında satıyor.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Son dönemde görüyoruz ki sadece üreticiyi manipüle etmek yolunda bir amaç gütme var. Bunun hiç kimseye faydasının olmadığını, olmayacağını da buradan belirtmek istiyorum. Tarım siyaset üstü bir meseledir. Elbette ki sorunları vardır, olacaktır. Bunları çözmek de bizim boynumuzun borcudur." dedi.
Türkiye'ye uluslararası doğrudan yatırım girişi bu yılın ilk 6 ayında 4,7 milyar dolar oldu. Hollanda, ABD, Almanya, İrlanda, Norveç ve Birleşik Krallık, Türkiye'nin en çok yatırım sermayesi aldığı ülkeler oldu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Uluslararası firmaların ülkemize yatırım kararını açıkladığı döneme girdik, önümüzdeki dönemde yeni müjdelerin yeni haberlerin gelmesini bekliyoruz." dedi.
Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Muhammed Huzeyfe Güllüoğlu, "Gençliğe verilen ilgi, oluşturulan farkındalık, geliştirilen imkanlar gerçek anlamda potansiyele dönüşecek, ülkemiz için parlak bir istikbal oluşacak." dedi.
Samsun'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 706 litre etil alkol ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
Ordu'da serinlemek için denize giren kişi boğuldu.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,14 yükselişle 9.842,18 puandan başladı.
Türkiye'nin içinde bulunduğu dünya genelinde pek çok ülkede binlerce insanın kişisel verilerini ele geçiren siber casusluk ağı, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinesindeki operasyonla çökertildi.
Ticaret Bakanlığı uygulamasıyla, 15 Eylül'den itibaren konut satacak kişilerin e-Devlet üzerinden yetkilendirdiği emlakçılar, doğrulanmış ilanlarla satışa aracılık edecek.
