Apartman dairesinde çıkan yangında bir kadın öldü
22.02.2025 - 09:47Amasya'nın Merzifon ilçesinde apartman dairesinde çıkan yangında bir kadın yaşamını yitirdi.
- 0
- 0
- 4748
Amasya'nın Merzifon ilçesinde apartman dairesinde çıkan yangında bir kadın yaşamını yitirdi.
Rize Valiliği, kent genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle hafta sonu bazı merkezlerde eğitime ara verildiğini duyurdu.
Erzurum'un Hınıs ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir sürücü, sitenin çöken istinat duvarının altında kalmaktan şans eseri saniyelerle kurtuldu.
Yaşamını sürdürdüğü İzmir'de 76 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi emekli başkomiser Ali Şencan, memleketi Samsun'un Havza ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Giresun'da tespih ustası Mehmet Arslan, antika tutkusuyla topladığı eski eşyaları atölyesinde sergileyerek müşterilerine nostalji yaşatıyor.
Samsun'un Yakakent ve Vezirköprü ilçelerinde rahatsızlanan 1,5 yaşındaki çocuk ile 55 yaşındaki kişi, UMKE ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
Karadeniz'de olumsuz hava koşulları nedeniyle Trabzon, Ordu-Giresun ve Rize-Artvin havalimanlarında bazı seferler bugün de iptal edildi.
Samsun'da yaşayan kimyager Yücel Kaynar'ın 9 yıllık AR-GE çalışması sonucunda geliştirdiği boya, yangınlarda 1500 dereceye kadar koruma sağlıyor.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede etkili olan kar yağışının günlük hayatı olumsuz etkilememesi için yoğun mesai harcadıklarını belirtti.
Samsun'un Yakakent ilçesinde yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1,5 metreyi buldu.
Rize'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Valilik'ten son dakika açıklaması geldi.
Rize'de, tamir için teknik servise bırakılan cep telefonuna ait bataryanın patlama görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı.
Samsun'un Yakakent ilçesi Yassıdağı Mahallesi'ndeki evinde düşerek kolunu kıran 84 yaşındaki İlmihan Akgün'ün imdadına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Ekiplerin desteği ile ambulansa ulaştırılan yaşlı kadın tedavisi tamamlanmak üzere hastaneye götürüldü.
Gümüşhane'nin köyündeki hasta, kar nedeniyle ulaşıma kapanan yolun İl Özel İdaresi ekiplerince açılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.
Trabzon’un Çaykara ilçesinde kar üzerinde seyahat için tasarlanan kar motosikletine yeni bir akım getiren vatandaşlar, pikabın üzerine çıkarak doyasıya eğlendi.
Erzurum ve ilçelerinde dün akşamdan bu yana etkili olan kar yağışı ve tipi yaşamı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor.
Bitlis'in Güroymak ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki çocuğun 9 ay önce yuttuğu toplu iğne, başarılı bir ameliyatla çıkarıldı.
Çorum'da Alzheimer hastası yaşlı adam, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti.
