20 gün önce kaybolan gencin cesedi bulundu
30.12.2024 - 14:24Sultangazi'de 20 gün önce kaybolan kişinin cesedi, taş ocağı yanındaki arazide bulundu
- 0
- 0
- 1142
Sultangazi'de 20 gün önce kaybolan kişinin cesedi, taş ocağı yanındaki arazide bulundu
Ordu'da İl Müftülüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Diyanet Vakfı Ordu Şubesinin işbirliğiyle hazırlanan insani yardım malzemesi taşıyan 4 tır, Suriye'ye uğurlandı.
Klinik Psikolog Fulda Karaçiçek, yeni yıla psikolojik olarak güçlü girmek için önerilerde bulunarak, “Yeni yıl kararlarını abartılı beklentiler yerine, ulaşılabilir ve somut hedeflerle oluşturun” dedi.
Çankırı’da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda onlara litre kaçak alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Kış mevsiminde soğuk havaların etkisiyle susama hissi azalırken uzmanlar, yazın olduğu gibi kışın da düzenli su içmenin sağlık açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekiyor.
Samsun'da farklı okullarda görevli iki öğretmen aynı gün vefat etti. Öğretmenlerin vefatı eğitim camiasını yasa boğdu.
Mersin’in Erdemli ilçesinde kar görmek için yaylaya çıkan vatandaşların araçları, geri dönüşte yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaldı.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Çat Vadisinde düzenlenen Yeni Yıl Panayırı, 25-30 Aralık tarihleri arasında büyük bir katılımla gerçekleştiriliyor. Eski bir köy okulunda gerçekleşen etkinlik, kadın emeğini ve yerel üretimi ön plana çıkararak unutulmaz bir atmosfer sundu.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığına bağlı gasilhanede görev yapan gassallar, TRT'nin dijital platformu Tabii'nin yeni dizisi "Gassal"ı izlerken duygulandıklarını, kendi hikayelerini izlediklerini anlattı.
Bayburt'ta ismiyle çağırıldıktan sonra sahibinin yanına giden atın yer aldığı görüntü sosyal medyada ilgi gördü.
Kastamonu Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (KADASK), 2024 yılında 48 farklı etkinlik gerçekleştirdi.
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Kliniğinden Prof. Dr. Safa Barış, lenf bezi ve bademciği olmayan çocukların doğuştan bağışıklık kusuruna neden olan "LTBR eksikliği" hastası olabileceğini bildirdi.
Erzurum'da 3 gün önce ailesinin kayıp ihbarı yaptığı öğretmenin cesedi, Karasu Nehri’nde bulundu.
Samsun'da tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 54 yaşındaki 3 çocuk babası Halit Çağlar'ın bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu.
İzmir'de, kan grubu uyuşmazlığı nedeniyle aile üyelerinden organ alamayan iki böbrek hastası, birbirlerinin eşlerinden yapılan nakille hayata tutundu.
Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Meşeköy (Petran) köyünde geleneksel olarak düzenlenen Petranboard Kayak Şenlikleri, bu yıl 19 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan 4 sanıktan anne Yüksel, ağabey Enes ve amca Salim Güran'a ağırlaştırılmış müebbet, Nevzat Bahtiyar'a ise 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayeti davasının kararına ilişkin "Hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı ilkeleri doğrultusunda gecikmeksizin verilen kararın milletimizin vicdanında yer bulması önemlidir." ifadesini kullandı.
Eğitim Bir Sen Rize 1 Nolu Şube Başkanı Adnan Yığcı, eylül ayında bir öğrencinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin yürütülen soruşturmada okul idarecilerinin 'günah keçisi' ilan edildiğini ve soruşturmanın adil bir şekilde yapılması gerektiğini savundu.
Bursa'nın Mudanya ilçesinde 6 gün önce denizde kaybolan 59 yaşındaki adam Ayazma sahilinde ölü bulundu.
