Rizeli ünlü oyuncu kansere yenildi
16.10.2024 - 09:35Televizyon programı 'Survivor' ile tanınan Rizeli ünlü dansçı ve oyuncu Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri nedeniyle 50 yaşında hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 2074
Televizyon programı 'Survivor' ile tanınan Rizeli ünlü dansçı ve oyuncu Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri nedeniyle 50 yaşında hayatını kaybetti.
Kastamonu'da polis memuru, tartıştığı eşini tabancayla vurarak öldürdü.
Rize'deki tüm ilkokul 1. sınıf öğrencilerine işitme tarama testi yapılacak.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Özkan Gürdal, erkeklerde meme kanserinin görülme oranının eski yıllara göre arttığını söyledi.
Çorum'da boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren kişi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Artvin'de yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği yerler arasındaki Borçka Karagöl Tabiat Parkı'nı sezonda 600 binden fazla kişi ziyaret etti.
Samsun'da kalp atışlarındaki düzensizlik nedeniyle hastanede geçici kalp pili takılan hastanın kene ısırması sonucu kalp iltihabından (lyme karditi) kaynaklı sağlık sorunları yaşadığı belirlendi. Hasta, kalıcı kalp pili takılmadan ilaçla tedavi edildi.
Samsun'da tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 41 yaşındaki kadından alınan karaciğer ve kornealar 3 hastaya nakledilecek.
Dünyada eylülde satılan elektrikli araç sayısı 1,7 milyon ile rekor kırdı.
UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup dördüncü maçında deplasmanda rakibini 4-2 yenen A Milli Futbol Takımı, İzlanda'da tarihindeki ilk galibiyeti elde etti.
Rize'de 15 Ekim 2024 Salı günü neler olacak? 15 Ekim Salı günü hava durumu nasıl olacak? Rize’den bugün kaç tane uçak seferi var?
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Usta, en küçük kırgınlıkta tedbir almak için gereksiz ilaç kullanılabildiğini belirterek, bunun tedavileri zorlaştırdığı uyarısında bulundu.
Dünya genelinde 2010'da 34 milyar kilogram elektronik atık ortaya çıkarken bu rakam 2022'de kişi başına yaklaşık 7,8 kilogram elektronik atığa denk gelen 62 milyar kilograma yükseldi.
Samsun'un Bafra ilçesinde, erken yaşta evlilik soruşturmasında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye çıkarıldı.
Rize'de bir sitenin önündeki toprağın kayması sonucu çocuk parkı ve istinat duvarı zarar gördü.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağında 2 yıl önce 14 Ekim'deki patlamada yaşamını yitiren 43 madenci anıldı.
Zonguldak'ta kadına yönelik şiddet protesto edildi.
Sakarya'dan Rize'ye yakınlarının cenazesine gelen otomobilin Samsun'da yoldan çıkarak takla attığı kazada 3 kişi yaralandı.
Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Helal Akreditasyon Kurumu (HAK), Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından numune alma ve analiz işlemlerinin gerçekleştirildiği tarihte Köfteci Yusuf'un, HAK akreditasyonu ile düzenlenmiş herhangi bir belgesi bulunmadığını bildirdi.
