Samsun’da otomobil ile pikap çarpıştı: 1 yaralı
01.07.2024 - 18:16Samsun’un Kavak ilçesinde otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 6226
Samsun’un Kavak ilçesinde otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.
Rize Sağlık Müdürlüğü, son zamanlarda içme suyu kaynaklı hastalıklara karşı su depolarının temizlenmesi çağrısında bulundu.
Karadeniz'de sürüklenen mayınları tespit etmek ve etkisiz hale getirmek için oluşturulan mutabakat kapsamında oluşturulan görev grubu resmen görevine başladı.
Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan anız yangını, söndürüldü.
Kastamonu'da yaşayan 5 girişimci, satın aldıkları ve "Zirai ambulans" adını verdikleri eski bir ambulansla çiftçilere ücreti karşılığında hizmet götürüyor.
Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli kesiminde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Rizeli Bayram Kar, köyde daha rahat ve masrafsız bir şekilde çay taşıyabilmek için elektrikli araç yaptı.
Giresun'un Espiye ilçesinde heyelan nedeniyle ulaşıma kapan köy grup yolunun yeniden ulaşıma açıldığı bildirildi.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde sağanak olumsuzluklara yol açtı.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Rize'nin Portakallık Mahallesi dağdibi yolunda bugün öğleden önce meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir nedenle bir hafif ticari araçta seyir halindeyken başlayan yangın, kısa sürede alevlere dönüştü.
Rize’de Gazze İçin Dualar Edildi Rize’de bir grup vatandaş İsrail’in Gazze’de yaptığı zulümleri kınayarak, Gazzeli vatandaşlar için dualar etti.
Amasya'nın Taşova ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası ulaşımın aksamasına neden oldu.
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde otomobili ile duvara çarpan sürücü yaşamını yitirdi.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam ediyor.
Rize'de kadınlar eskimiş ürünleri toplayarak geri dönüştürdükleri ürünleri birer sanat eserine dönüştürdü.
Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde denizde bulunan mayın imha edildi.
Giresun'un Espiye ilçesinde köy grup yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.
