Yusufeli'de anılar sulara gömülüyor
23.12.2022 - 09:51ARTVİN'de, Çoruh Nehri üzerine inşa edilip, su seviyesi 51 metreye ulaşan Yusufeli Barajı nedeniyle ilçede yol, köprü ve arazilerin yanı sıra anılar da suya gömülüyor.
- 0
- 0
- 1133
ARTVİN'de, Çoruh Nehri üzerine inşa edilip, su seviyesi 51 metreye ulaşan Yusufeli Barajı nedeniyle ilçede yol, köprü ve arazilerin yanı sıra anılar da suya gömülüyor.
SAMSUN'un Havza ilçesinde kamyonet ile çarpışan otomobilin sürücüsü Emre Akın (21) hayatını kaybetti.
Trabzonspor’un efsane teknik direktörü Özkan Sümer, ölümünün 2’nci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
ÇORUM'da direksiyon başında fenalaşıp, kalp krizi geçirdiği belirlenen TIR şoförü Remzi Uslu (53) hayatını kaybetti.
Rize'de 4 yayla için ‘4 bölge, 4 mevsim, 365 gün sürdürülebilir turizm’ için harekete geçildi. Hazırlanan turizm master planı ile teleferik projelerinin yanı sıra yaylalara en fazla ikişer katlı, sınırlı sayıda yapılar inşa edilecek.
Yeşilçam'ın iyi kalpli ve şefkatli oyuncusu Hulusi Kentmen'in vefatının üzerinden 29 yıl geçti.
ABD Federal Ticaret Komisyonunun (FTC), artan gizlilik ve güvenlik endişeleri üzerine Twitter'a yönelik incelemesini derinleştirdiği bildirildi.
Kırıkkale'de Yahşihan Belediyesinin başlattığı hizmetten bugüne kadar yaklaşık 200 kişi yararlandı.
ORDU'nun Fatsa ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden öğretmen Vedat Beşikçi'nin (41) cenazesi, toprağa verildi.
Rize, Trabzon ve Giresun'un yüksek kesimlerinde kar etkili oldu.
ARTVİN'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerine inşa edilip, su tutan Yusufeli Barajı nedeniyle göçün sürdüğü ilçede, kamu binalarının da yıkımı başladı.
RUSYA’dan yola çıkan ‘Astoria Grande’ isimli kruvaziyer, Ordu’nun Ünye Limanı’na demir attı.
ORDU’nun Fatsa ilçesinde, geçen cuma otomobille çarpışan ve ağır yaralanan motosikletin sürücüsü öğretmen Vedat Beşikçi (41), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, bacağı kopan arkasındaki arkadaşı Serkan Uysal (27) yaralandı.
TÜRKİYE'nin önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli geçişinde Karayolları ekipleri, zorlu kış şartları için hazırlıklarını tamamladı.
KARABÜK’ün Yenice ilçesinde, bariyerlere çarparak köprüden demir yoluna düşen otomobilin sürücüsü Tayfun Gökçe (28), hayatını kaybetti.
BOLU'da, jandarmanın durdurduğu bir kamyonda yaptığı aramada 1 ton 320 kilo kaçak pipo tütünü ile bin adet kaçak elektronik sigara kiti ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.
