Okul servislerine yönelik kış denetimi yapıldı
30.11.2024 - 12:56Giresun'un Çamoluk ilçesinde taşımalı eğitim kapsamında hizmet veren okul servisleri denetlendi.
- 0
- 0
- 1077
Giresun'un Çamoluk ilçesinde taşımalı eğitim kapsamında hizmet veren okul servisleri denetlendi.
İstanbul'da 38 yıl çalıştıktan sonra memleketi Trabzon'a dönen Dursun Akyüz, kurduğu 35 metrekarelik serada kaktüs yetiştiriyor.
İnsan kaynaklı nedenlerden doğayla buluşan ve yıllar içinde küçük parçalara ayrılarak sayıları artan çöpler, Karadeniz'de kirliliğin artmasına yol açıyor.
Denizli'de annesi ağabeyini banyo yaptırırken çakmakta minderi tutuşturan 3 yaşındaki çocuğun çıkardığı yangında daire tamamen kül oldu. Kış günü sokakta kalan aileye, akrabaları sahip çıktı.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Samsun ve ilçelerinin tanıtımını yapmak amacıyla yerel sosyal medya içerik üreticileriyle yürüttükleri tanıtım çalışmaları kapsamında Havza'da tarihi ve turistik yerler gezildi.
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında, 1 Aralık Pazar günü, saat 16.00'da sahasında Kayserispor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, rakibiyle 29. kez kozlarını paylaşacak.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 2024 yılı Ekim ayına ait yaş çay bedelleri ve organik çay destek ödemelerine ilişkin bir açıklama yaptı.
Batman'da 6 katlı binanın terasına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, polis ekiplerinin ikna çalışmalarıyla çatıdan indirildi.
Bolu'da eşi ve kayınpederini bıçakla öldürüp kayınvalidesini yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık 54 yıl 2 ay hapse çarptırıldı.
Rize'nin Güneysu ilçesinde bugün saat 15:30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir otomobil, ani dönüş yapan bir servis aracına çarparak dereye uçtu.
Ardeşen Belediyesi, ilçeye bağlı Tunca beldesine nüfus kaydını taşıyanlardan kaynaklı yaşanan azalışa dikkat çekerek, ikametgahı ilçede olan vatandaşlara çağrıda bulundu.
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde kamyonet ile 3 tekerlekli motosikletin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında baba olay yerinde hayatını kaybetti, oğlu ise ağır yaralandı. Polis kaza sonrası olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2025'te geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantısını 10 Aralık'ta yapacak.
Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde kilogramı 300 bin liraya ulaşan 'kırmızı altın' safran, Pınar Çalışkan'ın girişimcilik azmiyle bölgenin önemli tarım ürünlerinden biri haline geldi. Safran üretimini kardeşinden devralarak büyüten Çalışkan, bu değerli bitkinin hem sağlık hem de ekonomik açıdan büyük katkılar sunduğunu belirtti.
Kocaeli'de havaların soğumasıyla birlikte hastalıklardan korunmak ve bağışıklık sistemlerini güçlendirmek isteyen vatandaşlar, doğal antibiyotiğe ulaşmak için turşucuların kapısını çalıyor.
Kars'ta öğretmenleri taşıyan minibüsün otomobile çarpması sonucu 13'ü öğretmen 14 kişi yaralandı.
Rize’den Türkiye’ye Çağrı: “Gelenekten Geleceğe Sağlıklı Adımlar”
Rize’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı vatandaş yaralandı.
Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışma neticesinde bir tır kasasında piyasa değeri 1,7 milyon TL olan 1 milyon 125 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobili düz kontak yöntemiyle çalıştırılıp çalan hırsız tutuklandı.
