Akçaabat'ta eski düğün salonu spor merkezine dönüştürüldü
20.09.2023 - 11:32Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski belediye binasındaki düğün salonu, tadilattan geçirilerek çok amaçlı spor merkezine dönüştürüldü.
- 0
- 0
- 2326
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski belediye binasındaki düğün salonu, tadilattan geçirilerek çok amaçlı spor merkezine dönüştürüldü.
Trabzon’un tarihi ve turistik yerleri bugünlerde özellikle Arap turistlerin okulların açılması ile ülkelerine geri dönmesi ile birlikte en tenha günleri yaşıyor. Eylül ayı itibariyle tıpkı Uzungöl gibi bir heyelan set gölü olan Trabzon'un Akçaabat ilçesi Yıldızlı mahallesindeki Sera Gölü, bugünlerde özellikle Temmuz ve Ağustos ayındaki yoğun görüntüsünden uzak az sayıdaki turisti ağırlıyor.
Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Rizeli şarkıcı Usame İsmail, yeni şarkısı ve klibini dinleyicilerin beğenisine sundu.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü sahasında EMS Yapı Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Trendyol Süper Lig’e bu sezon yeniden yükselen yeşil-mavililer İlhan Palut yönetiminde iyi bir başlangıç yaparak 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 10 puanla lig’de 3. sıraya yükseldi.
Trabzon’da geçtiğimiz yaz Kızlar Manastırı, Çal Mağarası ve Şehir Müzesi’ni toplam 206 bin 855 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
Türkiye'den ocak-ağustos döneminde yapılan çay ihracatı yüzde 22 artarak 18 milyon 493 bin dolara ulaştı.
Türk futbolunun çalkantılı sularında, teknik direktör İlhan Palut adıyla bir hikaye yazılıyor.
Çaykur Rizespor'un yeni transferlerinin yaş ortalaması 23.8 oldu.
Rize'de yaklaşık 10 yıldır Çaykur Rizespor ve spor kamuoyunun nabzını tutan '90+3' programının 4. bölümü bu akşam 21.00'da Rize Takip ekranlarında devam ediyor.
TFF, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili son dönemde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Alman çalıştırıcıyla çarşamba günü görüşme yapılacağını duyurdu.
Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde, İŞKUR'un Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Merkez ilçede 2, Çayeli’de 5, Ardeşen’de 1, Fındıklı ilçesinde 3 kişi olmak üzere 11 temizlik personeli istihdam edilecek. Başvurular bugün itibariyle başladı.
Samsun'un Alaçam ilçesinde şehit Jandarma Er Savaş Topal, kabri başında dualarla anıldı.
Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarında petrol olup olmadığına dair numuneler alındı.
Rize Belediyesi tarafından yürütülen 'Dalyan Parkı ve Otopark Projesi' inşaat çalışmaları devam ediyor.
Rize'de yaklaşık 10 yıldır Çaykur Rizespor ve spor kamuoyunun nabzını tutan '90+3' programı yeni sezonunun 4. bölümü bu akşam Rize Takip ekranlarında olacak.
Rize-İzmir uçuş seferleri başladı. İlk uçak tam kapasiteyle Rize-Artvin Havalimanı'na iniş yaptı.
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında, 23 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak Çaykur Rizespor – EMS Yapı Sivasspor maçı biletleri satışa çıktı.
Çaykur Rizespor’da forma giymiş birçok futbolcu şimdi Avrupa ve dünyanın değişik yerlerinde futbol oynuyor. Bazıları da futbolu bıraktı. O isimlerden biri ise Yannick Bolasie.
Trendyol Süper Lig'in ilk 5 haftasında 10 puan toplayan Çaykur Rizespor, son 8 sezondaki en iyi başlangıcına imza attı.
