2022 yılında 2 milyon 100 bin adet yavru doğal alabalık üretimi yapıldı
25.01.2023 - 14:36Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Trabzon Şube Müdürlüğü, Trabzon genelinde doğal hayatın korunmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
- 0
- 0
- 659
Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Trabzon Şube Müdürlüğü, Trabzon genelinde doğal hayatın korunmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Tokat ’ın Niksar ilçesinde kaçak kazı yaptığı tespit edilen 3 şüpheli jandarma tarafından suçüstü yakalandı.
Gümüşhane 'de İhsan Kaplan (39), çalıştığı iş yerinde sobaya döktüğü tinerin parlaması sonucu yaralandı.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde, kaçak silah ve alkol ele geçirildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamada, emekli maaş zammı ve ek gösterge farklarının 27 Ocak Cuma günü ödenmeye başlanacağı bildirildi.
ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde, avcılar tarafından vurulması sonucu kanadından yaralanan doğan, tedaviye alındı.
Altun, eğitimden teknolojiye sanattan spora gençlerin en üst düzeyde yetişmeleri için gereken altyapıyı tamamladıklarını belirterek "Gençlerimizi değerlerine bağlı, donanımlı, çalışkan, bireyler olarak geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz" dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin düzenlemenin bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelmesinin beklendiğini bildirdi.
Türkiye'nin önemli inanç turizmi rotalarından Sümela Manastırı, yapılan ışıklandırma çalışmasıyla dik yamaçtaki ışıltılı görüntüsüyle geceleri de dikkati çekecek.
BOLU'da, sürücüsünün kontrolünden çıkarak dere yatağına devrilen otomobildeki 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.
Demirören Haber Ajansı'ndan (DHA) üst düzey veda haberi geldi. Yaklaşık 22 yıldır kurumda görev alan Karadeniz Bölge Müdürü, Rizeli gazeteci Muhammet Kaçar, ayrılık kararı aldı.
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, taraftarların desteğiyle birlikte sezon sonu yeniden Süper Lig' yükseleceklerine inandığını belirtti.
TRABZON'un Yomra ilçesinde iş çıkışı yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Merve Kurt (23), hayatını kaybetti.
Rize Belediyesi’nin girişimleriyle Karadeniz Sahil Yolu’nda Bozkale mahallesi ve Söğütlü köyü mevkii arasındaki 2,5 kilometrelik kısımda aydınlatma çalışmaları tamamlandı.
BOLU'da, fidye istemek için 8 yaşındaki Ö.B.Ö.’yi kaçırıp bir iş merkezinin çatısında elleri, ayakları ve ağzını bağlayan O.Ö., aileyle görüşmek için oturdukları villaya giderken, kalabalığı görünce paniğe kapıldı.
TOKAT'ta görevi başında kalp krizi geçiren Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yasin Korkmaz (30) yaşamını yitirdi.
Samsun’da apartmanın 5'nci katında çakmakla oynayan Irak uyruklu çocuğun neden olduğu yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
DÜZCE’de freni boşalan TIR, park halindeki 2 TIR’a çarparken, dorsesinde bulunan çelik konstrüksiyonlar yola devrildi. Kazada yaralanan olmazken, D-100 yolu İstanbul istikameti yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde yaşlı çiftin kaldığı 2 katlı ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Spor Toto 1’inci Lig’in 21’inci haftasında Çaykur Rizespor evinde Altaş Denizlispor’u 3-1 mağlup etti.
