Bina işleri yaptırılacaktır
07.08.2023 - 20:39ARTVİN İL ÖZEL İDARESİ
- 0
- 0
- 6131
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMİ) RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir genç, 28 Temmuz günü sosyal medya hesabından yaptığı "Buraya kadarmış’ paylaşımının ardından ayağına bağladığı çapa ile denize atlayarak intihar etmişti. 10 gündür sürdürülen çalışmalara rağmen gencin cansız bedenine ulaşılamadı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Hatay'da, iki ayda tamamlanıp 21 Mayıs'ta hizmete açılan Defne Devlet Hastanesinde 39 bin poliklinik ve 19 bin acil servis hizmeti verildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin kırsalında düzenlenen operasyonda, 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından orman yangınlarıyla mücadelede etkin olarak kullanılan İHA'lar bu amaçla ilk kullanıldıkları 2020'den bu yana 3 bin 55 yangını tespit etti.
HAKKARİ MERKEZ KOLBAŞI KÖPRÜ VE GENÇLİK ASMA KÖPRÜLERİ ONARIM İŞİ HAKKARİ İL ÖZEL İDARESİ
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ÇANAKKALE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR BANAZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki Büşra Kabataş, annesi Aylin Çelik'in eski sevgilisi olduğu öğrenilen Taner Yaylacı tarafından katledilmişti. İlk duruşması görülen davada Yaylacı'dan pişkin savunma geldi.
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Giresun’un Alucra ilçesinde 5 yıl önce bir televizyon programına konuk olan yaşlı çift, evlerinde ölü bulundu. Yaşlı çift bugün aile kabristanlıklarında yan yana toprağa verildi.
KARA YOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-7.BÖLGE SAMSUN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SAMSUN B.B. SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ASARCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Rize Artvin Havalimanında Aletli İniş Sistemi (ILS) olmadığı yönündeki eleştirilere Rize Milletvekili Muhammed Avcı uzmanlarıyla birlikte değerlendirdi. Avcı, havalimanındaki teknik alt yapı ve donanımın en üst düzeye çıkartılacağını söyledi.
