Rize, kitap okumada 14. sırada
18.03.2023 - 18:48Online kitap satış platformu olan İdefix, Türkiye'nin kitap okuma istatistiklerini yayımladı. Açıklanan verilere göre Türkiye’de 81 il içinde Rize, kitap okumada 14. sırada yer aldı.
- 2
- 0
- 930
Online kitap satış platformu olan İdefix, Türkiye'nin kitap okuma istatistiklerini yayımladı. Açıklanan verilere göre Türkiye’de 81 il içinde Rize, kitap okumada 14. sırada yer aldı.
Tekstil ve ham maddeleri sektörü, bu yılın ilk 2 ayında 1 milyar 538 milyon dolarlık ihracata imza attı.
Trabzonspor, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nun 18. haftasında evinde karşılaştığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.
Samsun Bafra Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Rizeli Dr. Bülent Çepni(61), geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.
Giresun'da Akçiçek köyüne özgü iki asırlık Davaha dokumasının yok olmaması için 75 yaşındaki Fatma Hastaoğlu, evindeki tezgahta kilim dokumaya devam ediyor.
Rize'de sis nedeniyle Rize-Artvin Havalimanı'nda ulaşımda aksama yaşanırken uçak seferleri iptal edildi.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.
Yeni açıklanan Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi'nin dönüşümü hızlandıracağını belirten sektör temsilcileri, paketten tüm taraflar için önemli destekler sunulduğunu bildirdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.
Türk Hava Yollarının (THY) desteğiyle ilk kez uçağa binerek ABD'ye seyahat eden, 2 metre 15 santimetre boyuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren "dünyanın en uzun boylu kadını" olarak tanınan Rumeysa Gelgi, yurt dışı deneyimlerini paylaştı.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde inşasına başlanan ilk kilise olan ve Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle açılışı ertelenen Yeşilköy'deki Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi, açılış için resmi programın belirlenmesini bekliyor.
Depremlerim merkez üssü Kahramanmaraş'ta kurulan konteyner kentlere Türkiye'nin dört bir yanından gelen sağlıkçılar, afetzedelere 24 saat hizmet veriyor.
Rizeli vatandaşın 2002’de “Cumhuriyet'in 100. yılına mektup kampanyası” kapsamında yazdığı mektup 21 yıl sonra abisine ulaştı.
Dolar 18,9740 liradan, euro ise 20,3160 liradan güne başladı.
Borsa, güne yüzde 0,15'lik yükselişle başladı.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,14 değer kaybederek günü 5.323,19 puandan tamamladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, ilk Yüksek Hızlı Tren Hattı’nın 13 Mart 2009'da dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete alındığı hatırlatıldı.
