Çaykur Rizespor'un Transfer Karnesi: 8 Ayrılık, 6 Transfer
27.07.2025 - 08:00Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları devam ediyor.
- 0
- 0
- 1767
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları devam ediyor.
Rize'nin Yeniköy Mahallesi'nde eğitim veren ve geçmişte hem konum hem de kurumsal algı açısından zorluklarla anılan Atatürk Ortaokulu, bu yıl Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) elde ettiği başarılarla dikkat çekti.
Rize'de ikamet eden nüfus içinde kentin yerlilerinin ardından en fazla Trabzonlular geliyor.
İstanbul’da sahil kenarında havaya doğru ateş eden ve polis ekipleri tarafından evinde yapılan aramada 1 pompalı tüfek ile 9 adet kartuş ele geçirilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Samsun’da düzenlenen KapıkayaFest’te 4 Günde 4 ton geri dönüştürülebilen ambalaj atığı, 3 ton da evsel atık toplandı.
Trabzon'un Şalpazarı ilçesindeki Sis Dağı'nın zirvesinde "204. Geleneksel Sis Dağı Kültür Şenlikleri" düzenlendi.
Karabük'teki orman yangınlarının 4'üncü gününde alevlerle mücadele havadan ve karadan sürüyor. Üçbaş köyü mevkisindeki alevlerin şiddetlenmesi ihtimaline karşı bölgeye itfaiye ve orman ekipleri konuşlandırıldı.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), kuru çay fiyatlarına yüzde 3.5 oranında zam yaptı.
Samsun'’un 19 Mayıs ilçesinde, serinlemek için baraja giren 2 kişi boğuldu.
Kaleci transferinde uzun süredir arayışta olan Çaykur Rizespor, Serie A ekibi Cagliari’nin file bekçisi Boris Radunovic ile el sıkıştı.
Rize’de çay dolu bezlerle dolu kamyonun kasasında seyahat eden 8 kişi görenlerin yüreklerini ağzına getirdi.
Rizeli siyasetçi, 24, 25 ve 26. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, yaş çay sezonunda üreticilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde hakkında 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kadrosuna dahil ettiği Arnavut futbolcu Qazim Laçi, yeni sezonda Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanmayı hedeflediklerini söyledi.
Ordu'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) Temel Yeterlilik Testi'nde (TYT) Türkiye üçüncüsü olan Yiğit Süzen, sınavlarda ve ders çalışırken zamanını iyi kontrol edebildiğini ve bunu bir başarı anahtarına çevirdiğini söyledi.
Kastamonu Üniversitesi İnebolu Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Yavuz Sönmez, Marmara Denizi'nde mikroplastik ve ağır metallerin etkisini araştırmak üzere proje yürüttüklerini belirterek, "Her ikisinin birbiriyle ilişkisinden yola çıkarak projeyi kurguladık.
Trabzon, Ordu ve Giresun'daki fındık üreticileri, 2025 yılı fındık hasadı öncesinde bahçelerinde son hazırlıkları yapıyor.
Bartın'da yolun karşısına geçmeye çalışan Hiranur Ayrancı'ya (9) otomobil çarptı. Ayrancı'nın ağır yaralandığı kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.
Bartın'ın Ulus ilçesinde kurdun koyunlara saldırısı, dron sayesinde önlendi. Sürüden ayrılan koyunlara yaklaşan kurt, dron sesini duyunca koyunlardan uzaklaştı. O anlar, dronun kamerasına yansıdı.
Amasya’da, yüzde 96 bedensel engelli Dursun S.’yi (58), yapay zeka kullanılarak dolandırılmaktan trafik polisinin dikkati sayesinde son anda kurtuldu.
