Vefat eden Rizeli futbolcu toprağa verildi
10.02.2024 - 17:02Geçirdiği karaciğer rahatsızlığı sonrası hayatını kaybeden Rizeli futbolcu Fatih Kaan Arıman, Rize Merkez Sahil Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
- 0
- 1
- 4513
Geçirdiği karaciğer rahatsızlığı sonrası hayatını kaybeden Rizeli futbolcu Fatih Kaan Arıman, Rize Merkez Sahil Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Yeniden Refah Partisi, Rize Belediye Başkanlığı için Cemil Çolak'ı aday gösterdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 31 Mart'ta ak belediyeciliği, Cumhur İttifakı'nın gücünü tüm Türkiye'ye göstereceklerini söyledi.
Türkiye'de nüfusun yüzde 93'ü il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayan nüfusun oranı yüzde 7 olarak hesaplandı, üç köyde ise sadece kayıtlı birer kişinin yaşadığı belirlendi.
Sinop'un Ayancık ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobildeki yangın sonucu araçta hasar meydana geldi.
Bu sezon, Almanya BundesLiga 2'de Nürnberg formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rizeli futbolcu Can Uzun, Avrupa ve Türkiye'deki dev kulüplerin de radarına girdi.
Ordu'nun menderesleriyle ünlü Perşembe Yaylası'nın bu yıl 2 milyona yakın kişiyi ağırlayacağı tahmin ediliyor.
Türkiye'de yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranı, 2023'te yüzde 10,2'ye çıkarak Cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneyi gördü.
Türkiye, enerjide dışa bağımlılığını azaltmak ve tüketim içinde öz kaynakların payını artırmak için karasularındaki aramalarına ağırlık verirken, bu yıl yeni keşiflere imza atmayı hedefliyor.
Rize'de 25 bin 908 kişi ile 50-54 yaş arası, il genelinde en çok görülen yaş aralığı oldu.
Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, en az 2 yıllık deneyime sahip B sınıfı ehliyete sahip olanlar, A1 sınıfı sürücü belgesi ile kullanılabilen motosikletleri de sürülebilecek.
AK Parti’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Rize’de aday göstermesi beklenen isimler belli oldu.
AK Parti’nin Ardeşen Belediye Başkan adayının Said Yaşıyan olarak açıklanacağı iddia edildi.
Geçirdiği karaciğer rahatsızlığı sonrası hayatını kaybeden Rizeli futbolcu Fatih Kaan Arıman’ın cenazesi yarın Rize Merkez Sahil Camii’nden kaldırılacak.
Geçirdiği rahatsızlık sonrası İstanbul’da yoğun bakımda tedavi altına alınan Rize İl Özel İdarespor’un 29 yaşındaki kaptanı Fatih Kaan Arıman’ın hayatını kaybetti.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan EMS Yapı Sivasspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy "Turizmde ülkemiz bu yıl rekorlara imza attı. Ziyaretçi sayısı 56.7 milyon kişi olurken 56 milyar dolar gelir elde edildi. Bu sene için yeni ve daha büyük hedefler belirledik" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak maçların programı açıklandı.
Giresun'da inme geçiren 3 hasta, erken müdahale ile felç kalma riskinden kurtulup sağlığına kavuştu.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 21 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan 21 şüpheliden 2'si tutuklandı.
